Παρασκευή, 19 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Ο Έλον Μασκ σπάει πλάκα με τη Microsoft για το παγκόσμιο μπλακάουτ

Ο Έλον Μασκ σπάει πλάκα με τη Microsoft για το παγκόσμιο μπλακάουτ

Το παγκόσμιο μπλακ άουτ σε πτήσεις, τηλεπικοινωνίες και συναλλαγές από μεγάλης κλίμακας βλάβη στην Microsoft και τα Windows δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει ο Έλον Μασκ.

Ο Έλον Μασκ τα βάζει με τη Microsoft και υπογράμμισε την αξιοπιστία της δικής του πλατφόρμας, του X (πρώην Twitter), κάνοντας retweet σε έναν χρήστη που σημείωσε: «Όταν όλα τα άλλα δεν λειτουργούν, αυτή η εφαρμογή εξακολουθεί να λειτουργεί».

Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας, ο οποίος είναι γνωστός για τις παρατηρήσεις του και τη χρήση των social media, εκμεταλλεύτηκε την περίσταση για να κάνει πλάκα με τον τεχνολογικό γίγαντα.

Το διαδικτυακό χιούμορ του μεγιστάνα της τεχνολογίας Έλον Μασκ κέρδισε για άλλη μια φορά την προσοχή, αυτή τη φορά εστιάζοντας στη Microsoft στον απόηχο μιας μεγάλης παγκόσμιας μεγάλης κλίμακας βλάβη που προκάλεσε προβλήματα σε πτήσεις, τηλεπικοινωνίες και συναλλαγές.

Μάλιστα σε άλλο tweet συνέκρινε τον κολοσσό του διαδικτύου με μια φανταστική επιχείρηση που ονομάζεται «Macrohard», υπονοώντας ότι η Microsoft είχε χειρότερες επιδόσεις.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις