Παρασκευή, 19 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Άγιαξ – Ολυμπιακός 1-0: Φιλική ήττα για τους Πειραιώτες στην Ολλανδία

Άγιαξ – Ολυμπιακός 1-0: Φιλική ήττα για τους Πειραιώτες στην Ολλανδία
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 1-0 από τον Άγιαξ σε φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας στην Ολλανδία, καθώς έχασε αρκετές ευκαιρίες για ένα δικό του τέρμα κόντρα στον “Αίαντα”.

Ένα γκολ του Φορμπς στο 43′ για τον Άγιαξ, ήταν τελικά αρκετό για να χαρίσει τη νίκη στην ολλανδική ομάδα, αφού ο Ολυμπιακός “σπατάλησε” τις δικές του καλές στιγμές στο φιλικό παιχνίδι του Σιένταμ.

Στη σπουδαιότερη από αυτές, ο Μασούρας δεν κατάφερε να νικήσει σε τετ-α-τετ τον τερματοφύλακα των Ολλανδών σε ωραία αντεπίθεση στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, με αποτέλεσμα το σκορ να μην αλλάξει μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

Ο Ολυμπιακός γνώρισε έτσι την ήττα από τον Άγιαξ και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα πρέπει να εξετάσει το ματς για να “προχωρήσει” με την προετοιμασία της ομάδας του ενόψει της έναρξης της νέας σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Ισπανός τεχνικός έκανε πάντως αρκετές αλλαγές στο παιχνίδι, ενώ είχε και σημαντικές απουσίες, με τον Μάρκο Στάμενιτς να μένει επίσης εκτός την τελευταία στιγμή με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο.

Οι συνθέσεις στο Άγιαξ – Ολυμπιακός

Άγιαξ: Πάσφιρ, Ρεντ, Σούταλο (66′ Χλίνσον), Γιάνσε, Γουίνταλ (24′ Ταχίροβιτς), Χέντερσον (66′ Μέντιτς), Μπανέλ, Τέιλορ, Άκπομ, Φιτζ-Τζιμ (66′ Κάπλαν), Φορμπς

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης (46′ Αναγνωστόπουλος), Κοστίνια (46′ Ροντινέι), Κουτσίδης (68′ Μπιανκόν), Άμπι (46′ Ρέτσος), Αποστολόπουλος (46′ Ορτέγκα), Μπακούλας (84′ Κωστούλας), Ντόη (46′ Μουζακίτης), Τσικίνιο (81′ Ντόη), Μασούρας, Μπιέλ (68′ Παπακανέλλος), Κωστούλας (46′ Ζέλσον Μαρτίνς)

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις