Παρασκευή, 19 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Μπεν Άφλεκ: Η συμβουλή που έδωσε στην κόρη του για την εκστρατεία της – «Μην στηρίζεσαι στη φήμη μου»

Μπεν Άφλεκ: Η συμβουλή που έδωσε στην κόρη του για την εκστρατεία της – «Μην στηρίζεσαι στη φήμη μου»
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Ο Μπεν Άφλεκ είπε στην κόρη του, Βάιολετ, ότι πρέπει να είναι «ρεαλίστρια» σχετικά με την εκστρατεία της για τις μάσκες και πως δεν μπορεί να βασιστεί στη διασημότητά που έχει ο ηθοποιός.

Η Βάιολετ Άφλεκ ζήτησε να σταματήσουν όλες οι «απαγορεύσεις μάσκας» σε ιατρικές εγκαταστάσεις και κτίρια κατά τη διάρκεια μιας έκκλησης προς το κυβερνών σώμα του Λος Άντζελες την περασμένη εβδομάδα, στην οποία εξέθεσε την εμπειρία της από μία «μετά τον ιό» περίοδο το 2019. Ο ηθοποιός και πατέρας της Μπεν Άφλεκ, ενώ στηρίζει την 18χρονη, την προειδοποίησε να μην θεωρεί την επιτυχία της δεδομένη επειδή έχει διάσημους γονείς.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η απροσδόκητη ομιλία της, η οποία ήταν λίγο λιγότερο από ένα λεπτό, αποδείχτηκε διχαστική, με κάποιους να την χαρακτηρίζουν ως «θαρραλέα», ενώ άλλοι την χαρακτήρισαν «εντελώς παράξενη». Η 18χρονη ωστόσο, μετά την ομιλία της ήταν «εξαιρετικά απογοητευμένη» από την ανταπόκριση που είχε, σχετικά με τους κανονισμούς της μάσκας.

«Ενώ ο Μπεν και η Τζέμιφερ Γκάρνερ θα υποστηρίζουν στα πάντα την κόρη τους, ο Μπεν είχε μια συνομιλία μαζί της και της είπε ότι πρέπει να είναι ρεαλιστική με αυτό γιατί δεν θέλει να σπαταλά όλο τον χρόνο της καταβάλλοντας προσπάθεια για κάτι που μάλλον δεν θα κάνουν τη διαφορά μακροπρόθεσμα», είπε μία πηγή από το περιβάλλον του Άφλεκ.

«Ο Μπεν γνωρίζει πόσο έντονα θέλει να “παλέψει” η κόρη του γι’ αυτό, αλλά τώρα που είναι ενήλικη, θεώρησε ότι ήταν καθήκον του να την ενημερώσει ότι είναι ο Δαβίδ που πολεμά τον Γολιάθ και ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δυστυχώς δεν αισθάνονται το ίδιο με εκείνη…

Μάλιστα, ανησυχούσε επίσης ότι η Βάιολετ ένιωθε ότι η φήμη των γονιών της θα μπορούσε να της εγγυηθεί το αποτέλεσμα που ήθελε, κάτι που στην προκειμένη περίπτωση δεν ισχύει».

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας της, η Violet Affleck προέτρεψε το διοικητικό συμβούλιο «να αντιμετωπίσει τη μακρά κρίση του COVID» ενισχύοντας τις προστασίες, προσφέροντας τεστ υψηλής ποιότητας και αντιτάσσοντας την απαγόρευση των μασκών.

«Απαιτώ διαθεσιμότητα μάσκας, φιλτράρισμα αέρα και φως μακριά από την υπεριώδη ακτινοβολία στις κρατικές διευκολύνσεις, συμπεριλαμβανομένων των φυλακών και των κέντρων κράτησης, και εντολές μάσκας στις ιατρικές σχολές της κομητείας», είπε.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις