Σάββατο, 20 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης παντρεύεται την σύντροφό του Αγοραστή Αρβανίτη

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης παντρεύεται την σύντροφό του Αγοραστή Αρβανίτη
NDPPhoto φωτογραφία αρχείου

Έτοιμοι να παντρευτούν με θρησκευτικό γάμο είναι ο ηθοποιός Θανάσης Τσαλταμπάσης και η σύντροφός του, επίσης ηθοποιός, Αγοραστή Αρβανίτη.

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Αγοραστή Αρβανίτη, που έχουν παντρευτεί με πολιτικό γάμο το 2023, αποφάσισαν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και να παντρευτούν και με θρησκευτικό γάμο.

«Ο Αθανάσιος Τσαλταμπάσης, γεννηθείς εις Θεσσαλονίκη, κάτοικος Άνω Γλυφάδας Αττικής, γιος του Θωμά και της Φωτεινής, το γένος Πασχάλη, και η Αγοραστή Αρβανίτη, γεννηθείσα εις Άνω Γλυφάδα Αττικής, κάτοικος Άνω Γλυφάδας Αττικής, κόρη του Δημητρίου και της Ελένης, το γένος Βογιαντζόγλου, πρόκειται να παντρευτούν. Ο γάμος θα γίνει στο Κορωπί Αττικής», όπως γράφει το «Secret».

«Έχω παντρευτεί. Το λέω πρώτη φορά, επειδή με ρώτησες. Όταν με ρωτούσα και δεν είχε γίνει, δεν απαντούσα. Έχει γίνει πρόσφατα σχετικά αλλά παραπάνω δεν θα πω», είχε δηλώσει ο ηθοποιός στις τηλεοπτικές κάμερες, χωρίς να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες. Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν χρόνια μέσω κοινής παρέας και υποδέχθηκε το πρώτο του παιδί στις αρχές του 2024.

Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Κυριακής 28/1 ο Θανάσης Τσαλταμπάσης είχε δημοσιεύσει ένα Insta-story με την πρώτη φωτογραφία του μωρού μέσα από το μαιευτήριο, γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα: «Καλώς ήρθες».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις