Σάββατο, 20 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξέσπασε με «γαλλικά» κατά τη διάρκεια του ημιτελικού με τον Ματέο Μπερετίνι

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξέσπασε με «γαλλικά» κατά τη διάρκεια του ημιτελικού με τον Ματέο Μπερετίνι

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε με 2-0 σετ (7-6, 7-5) από τον Ματέο Μπερετίνι στον ημιτελικό του Gstaad Open και έμεινε εκτός τελικού. Σε μια στιγμή στο δεύτερο σετ, ο Έλληνας πρωταθλητής δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει τον 12ο τίτλο του, μένοντας εκτός τελικού στο Gstaan Open. Αρκετές φορές, κατά τη διάρκεια του ημιτελικού με τον Ματέο Μπερετίνι, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα ήθελε, με τον Έλληνα πρωταθλητή να βγάζει νεύρα και να ρίχνει και μερικά “μπινελίκια”.

Κάτι τέτοιο έγινε και κατά τη διάρκεια του 7ου game στο δεύτερο σετ, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να τα βάζει με τον εαυτό του μετά από κάποιες κακές του επιστροφές αι να ρίχνει κάποια “γαλλικά”.

Για τον Τσιτσιπά αυτός ήταν ο 4ος ημιτελικός μέσα στο 2024, μετά από εκείνους σε Λος Κάμπος, Μόντε Κάρλο και Βαρκελώνη, με τον Έλληνα τενίστα να μένει στις δύο νίκες (αμφότερες στο χώμα), έχοντας κατακτήσει τον τίτλο στο Μόντε Κάρλο κι έχοντας έναν χαμένο τελικό στη Βαρκελώνη και στις δύο περιπτώσεις κόντρα στον Κάσπερ Ρουντ.

Πλέον, μετά την ήττα του στο σημερινό ημιτελικό έχασε για πρώτη φορά από τον Μπερετίνι μετά από τρεις σερί νίκες, με την τελευταία τους αναμέτρηση να χρονολογείται στα ημιτελικά του United Cup του 2023 με τον Έλληνα τενίστα να επικρατεί με ανατροπή (2-1).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις