Σάββατο, 20 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Ο Ότο Ρεχάγκελ δίνει ραντεβού στη Θεσσαλονίκη για την 88η ΔΕΘ

Ο Ότο Ρεχάγκελ δίνει ραντεβού στη Θεσσαλονίκη για την 88η ΔΕΘ
Eurokinissi

Η 88η ΔΕΘ θα γίνει στη Θεσσαλονίκη 7 με 15 Σεπτεμβρίου, με τιμώμενη χώρα τη Γερμανία και επίτιμο προσκεκλημένο τον θρυλικό προπονητή της Εθνικής ποδοσφαίρου, Ότο Ρεχάγκελ.

Ραντεβού στη Θεσσαλονίκη για την 88η ΔΕΘ δίνει ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός Ότο Ρεχάγκελ μέσα από ένα βίντεο που ανέβηκε προ ημερών στα social media της πρεσβείας της Γερμανίας στην Ελλάδα.

“Πριν από 20 χρόνια έγινα πρωταθλητής Ευρώπης με την Ελλάδα και θέλω να γιορτάσω αυτή την επέτειο μαζί σας στην 88η ΔΕΘ με τη Γερμανία ως τιμώμενη χώρα. Θα ιδωθούμε στις 9 Σεπτεμβρίου στην κεντρική σκηνή της έκθεσης. Τα λέμε στη Θεσσαλονίκη” λέει ο Ότο Ρεχάγκελ, που έχει συνδέσει το όνομά του με τη μεγαλύτερη επιτυχία της εθνικής Ελλάδος στο ποδόσφαιρο.

Να αναφέρουμε ότι η Γερμανία θα συμμετάσχει φέτος στην 88η ΔΕΘ με μία από τις μεγαλύτερες συμμετοχές Τιμώμενης Χώρας στην ιστορία της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης καθώς στο περίπτερο της θα στεγαστούν 120 επιχειρήσεις και φορείς από όλο το φάσμα της οικονομίας, του πολιτισμού και της εκπαίδευσης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις