Κυριακή, 21 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Βασίλειος Κωστέτσος: «Ανήκω στα άτομα υψηλού κινδύνου για έμφραγμα ή εγκεφαλικό»

Βασίλειος Κωστέτσος: «Ανήκω στα άτομα υψηλού κινδύνου για έμφραγμα ή εγκεφαλικό»
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

«Δεν μου άρεσε ποτέ να κρύβομαι ούτε να είμαι αινιγματικός!» έγραψε ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Ο Βασίλειος Κωστέτσος βρέθηκε στα επείγοντα ιδιωτικής κλινικής λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε. Ο γνωστός σχεδιαστής σε ανάρτησή του δεν αποκάλυψε τι ακριβώς αντιμετωπίζει, αλλά έδωσε ορισμένες λεπτομέρειες ευχαριστώντας παράλληλα όσους του έστειλαν μηνύματα.

«Σας Ευχαριστώ Όλους !Και Τον καθένα ξεχωριστά! Για την σκέψη, τα όμορφα λόγια, και το αν και «μόνος»…με κάνατε να αισθάνομαι ότι έχω εκτός από μια μεγάλη αγκαλιά και μια «μεγάλη οικογένεια», που συμπληρώνει τους λίγους πια δικούς μου ανθρώπους! Δεν μου άρεσε ποτέ να κρύβομαι ούτε να είμαι αινιγματικός!», γράφει χαρακτηριστικά ο σχεδιαστής.

«Ανήκω στα άτομα δυστυχώς υψηλού κινδύνου για έμφραγμα η εγκεφαλικό και χθες θορυβήθηκα πολύ! Ευτυχώς τα πρώτα νέα ήταν καλά! Σαφώς θα ελεγχθεί περαιτέρω με πιο αναλυτικές εξετάσεις τις επόμενες ημέρες…

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilios Kostetsos (@vassilioskostetsos)

Μιας και οι ρυθμοί μας πλέον η καθημερινότητα και η κοινωνία μας δεν σου αφήνει και πολλά περιθώρια να ζεις την ζωή σου ανέμελα και ευτυχισμένα! ζώντας το σήμερα χωρίς αύριο!», καταλήγει στην ανάρτησή του ο Βασίλειος Κωστέτσος.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις