Κυριακή, 21 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Τραγωδία στο Ρέθυμνο: Δύο τροχαία με μία νεκρή και τρεις τραυματίες

Τραγωδία στο Ρέθυμνο: Δύο τροχαία με μία νεκρή και τρεις τραυματίες
EUROKINISSI

Δύο τροχαία σημειώθηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Ρεθύμνου στην Κρήτη, με αποτέλεσμα μία γυναίκα να χάσει τη ζωή της και άλλα τρία άτομα να τραυματιστούν σοβαρά.

Το ένα εκ των δύο τροχαίων, σημειώθηκε τα μεσάνυχτα (21.07.2024) στην αστική περιοχή του χωριού Μάλεμε στο Ρέθυμνο, όταν ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανή. Μία 61χρονη γυναίκα με καταγωγή από τη Βουλγαρία, που ήταν συνεπιβάτης στη μηχανή, σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ ο 63χρονος οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο.

Ο 29χρονος οδηγός του αυτοκινήτου από την Ιρλανδία, φέρεται σύμφωνα με to neakriti.gr, να επιχείρησε στροφή για μπει σε πάρκινγκ ξενοδοχείου δίχως ωστόσο να αντιληφθεί ότι στο αντίθετο ρεύμα κινούνταν η μοιραία μηχανή.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν αμέσως στο σημείο του δυστυχήματος, παρέλαβαν το ζευγάρι καθώς επίσης και τον οδηγό του οχήματος και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο. Ο 63χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Το τροχαίο και τις αιτίες που οδήγησαν στη σύγκρουση ερευνά η Τροχαία Χανίων.

Στη σύλληψη του Ιρλανδού τουρίστα ο οποίος φέρεται να προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα το βράδυ του Σαββάτου στα Χανιά, προχώρησαν οι αστυνομικές Αρχές.

Επίσης σήμερα το πρωί, τραυματίστηκε και ένας 62χρονος αλβανικής καταγωγής, στην περιοχή των Λενταριανών, όταν οδηγός μεγάλου τζιπ έχοντας αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και παρέσυρε τον άτυχο 62χρονο.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, ο οδηγός του οχήματος χωρίς να σταματήσει συνέχισε την πορεία του, εγκαταλείποντας τον τραυματία. Ο 62χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων όπου και νοσηλεύεται με ορθοπεδικά τραύματα.

Ο 62χρονος πήγαινε να πάρει το μηχανάκι του, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο δίπλα στο πεζοδρόμιο, όταν παρασύρθηκε από το όχημα.

Το Τμήμα Τροχαίας Χανίων ερευνά το τροχαίο ενώ αναζητείται ο οδηγός του αυτοκινήτου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις