Δευτέρα, 22 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Παρίστανε τον γονιό σε νεροτσουλήθρες και φωτογράφιζε απόκρυφα σημεία παιδιών

Παρίστανε τον γονιό σε νεροτσουλήθρες και φωτογράφιζε απόκρυφα σημεία παιδιών
Eurokinissi - Φωτογραφία αρχείου

Ένας παιδόφιλος φαίνεται πως είχε βρει έναν τρόπο να φωτογραφίζει μικρά παιδιά με τα μαγιό τους, καθώς όπως έγινε γνωστό προσποιούμενος τον γονιό μπήκε σε νεροτσουλήθρες και έβγαλε εκατοντάδες φωτογραφίες μικρών παιδιών.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, o 42χρονος φορώντας και ο ίδιος το μαγιό του για να μην ξεχωρίζει είχε καταφέρει να μπει στο χώρο που βρίσκονται οι νεροτσουλήθρες και φωτογράφιζε ανενόχλητος επίμαχα σημεία των μικρών παιδιών.

Μόλις ο δράστης έγινε αντιληπτός από την ασφάλεια του υδάτινου πάρκου και από γονείς παιδιών που είχαν παρατηρήσει τις κινήσεις του, επικράτησε αναστάτωση.

Ενημερώθηκε η αστυνομία που έσπευσε στο σημείο και εντόπισαν πάνω στον 42χρονο ένα μαχαίρι 12 εκατοστών, ενώ μέσα στο κινητό του εντοπίστηκαν πάνω από 400 φωτογραφίες, όχι μόνο από το πάρκο αναψυχής αλλά και φωτογραφίες που είχε τραβήξει από παραλίες της Αττικής.

Ο 42χρονος είχε πλαστογραφήσει την κάρτα εισόδου προκειμένου να μπει μέσα στο υδάτινο πάρκο που ήταν γεμάτο από παιδιά και προσπαθούσε να βρει δικαιολογία για να γλιτώσει πριν οι αστυνομικοί του περάσουν χειροπέδες.

 

Ο 42χρονος κατηγορείται για παραβίαση προσωπικών δεδομένων, πλαστογραφία και παράβαση του νόμου περί όπλων.

«Κατηγορούμενος για παραβίαση προσωπικών δεδομένων»

O Γιώργος Καλλιακμάνης, επίτιμος Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν.Α. Αττικής, μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» για την υπόθεση.

«Επιλήφθηκε η ομάδα ΔΙ.ΑΣ και είδε πως στο κινητό του είχε και πολλές φωτογραφείς από παραλίες της Αθήνας. Είναι κατηγορούμενος για την παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων. Είχε μαζί του και ένα μαχαίρι 12 εκατοστών. Αυτός είπε πως φωτογραφίζει τα παιδιά αλλά έτσι απλά. Το έπαιζε γονιός και πήγαινε εκεί. Θα δείξει αν είναι παιδόφιλος ή τις ήθελε για κάτι άλλο».

Ο δικηγόρος, Θοδωρής Καραγιάννης, ανέφερε πως το νομικό πλαίσιο είναι πολύ αυστηρό και προστατεύει τα θύματα.

«Το πρόβλημα είναι πως κάποιος μπορεί να ανεβάζει φωτογραφίες από εδώ, στην Κίνα για παράδειγμα. Αυτό είναι δύσκολο να το εντοπίσεις».

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις