Δευτέρα, 22 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από το βράδυ της Δευτέρας

Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από το βράδυ της Δευτέρας
EUROKINISSI

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Περιφερειακή Υμηττού και στην έξοδο της της Δουκίσσης Πλακεντίας, φέρνουν οι εργασίες που γίνονται τις τελευταίες ημέρες στην Αττική Οδό.

Ο δυτικός κλάδος της Δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Υμηττού στην κατεύθυνση προς Βριλήσσια – Ελευσίνα και η έξοδος  προς τη Λεωφόρο Δουκίσσης Πλακεντίας στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα, θα κλείσουν από σήμερα Δευτέρα (21.07.2024) στις 22:00 το βράδυ ως το πρωί της Τρίτης στις 06:00, ανακοίνωσε η Αττική Οδός για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Η ανακοίνωση της Αττικής Οδού

Κλειστή θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας 22/07/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Τρίτης 23/07/2024 η έξοδος προς τη Λ. Δουκίσσης Πλακεντίας (Kόμβος 13) στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού οι οδηγοί μπορούν να συνεχίσουν την πορεία τους στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα, να εξέλθουν στην έξοδο Κηφισίας (Kόμβος 11) όπου θα κάνουν αναστροφή (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων) προκειμένου να εισέλθουν στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο και, στη συνέχεια να κατευθυνθούν στην έξοδο προς τη Λ. Δουκίσσης Πλακεντίας μέσω της Περιφερειακής Υμηττού.

Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις