Δευτέρα, 22 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Κιμ Γκόρντον: Προτιμώ την Μπίλι Άιλις από την Τέιλορ Σουίφτ

Κιμ Γκόρντον: Προτιμώ την Μπίλι Άιλις από την Τέιλορ Σουίφτ
Φωτογραφία αρχείου - Reuters

«Δεν μπορώ να πω πως ακούγεται στην πραγματικότητα η μουσική της Τέιλορ Σουίφτ», είπε η Κιμ Γκόρντον.

Για τα σύγχρονα pop είδωλα και για το ποιο προτιμά η ίδια, μίλησε το πρώην μέλος των Sonic Youth, Κιμ Γκόρντον κάνοντας αναφορά και στο φαινόμενο Τέιλορ Σουίφτ με τους αμέτρητους θαυμαστές σε όλον τον κόσμο.

Η Αμερικανίδα μουσικός, σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα «The Guardian» για τη σειρά «10 Chaotic Questions» όπου ο δημοσιογράφος κάνει 10 πρωτότυπες ερωτήσεις στον καλεσμένο του, αποκάλυψε στην 10η ερώτηση πως δεν είναι θαυμάστρια της Τέιλορ Σουίφτ.

Η ερώτηση αφορούσε για το πιο αμφιλεγόμενο είδωλο της pop κουλτούρας και η Γκόρντον απάντησε: «Δεν ξέρω αν είναι αμφιλεγόμενη, αλλά δεν είμαι πραγματικά θαυμάστρια της Τέιλορ Σουίφτ».

Η Κιμ Γκόρντον παραδέχθηκε πως «δεν μπορεί να πει πώς ακούγεται στην πραγματικότητα η μουσική της Τέιλορ Σουίφτ. Ωστόσο, όσον αφορά τα είδωλα της pop, θα διάλεγα τη Μπίλι Άιλις».

Το γούστο της γνωστής μουσικού ήρθε κόντρα με τις προτιμήσεις άλλων σημαντικών καλλιτεχνών, όπως της Σίντι Λόπερ και του Μπίλι Κόργκαν που δηλώνουν υποστηρικτές της Τέιλορ Σουίφτ.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις