Δευτέρα, 22 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Μπλέικ Λάιβλι: Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ της ταινίας «It Ends With Us»

Μπλέικ Λάιβλι: Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ της ταινίας «It Ends With Us»
ΑΠΕ - ΜΠΕ

Το best seller βιβλίο της Κολίν Χούβερ έρχεται στη μεγάλη οθόνη σε λίγο καιρό. Το νέο τρέιλερ της ταινίας «It Ends With Us» με πρωταγωνίστρια την Μπλέικ Λάιβλι δόθηκε στη δημοσιότητα.

Η Μπλέικ Λάιβλι θα ενσαρκώσει το ρόλο της Λίλι Μπλουμ στην νέα ταινία που κάνει πρεμιέρα τον Αύγουστο. Η εταιρεία παραγωγής Sony Pictures κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ της ταινίας, για την οποία οι φανς του ομώνυμου βιβλίου και της συγγραφέα Κόλιν Χούβερ, ανυπομονούν.

Η Lily Bloom, είναι μια γυναίκα που ερωτεύεται τον νευροχειρουργό Ryle Kincaid, τον οποίο υποδύεται ο Justin Baldoni. Όταν ο πρώτος της έρωτας ξαφνικά ξαναμπαίνει στη ζωή της, η σχέση με τον Ryle ανατρέπεται και συνειδητοποιεί ότι πρέπει να μάθει να βασίζεται στις δικές της δυνάμεις για να κάνει μια δύσκολη επιλογή για το μέλλον της».

Σύμφωνα με το σενάριο που υπογράφει η παραγωγός Κρίστι Χαλ (Christy Hall) «καθώς ερωτεύονται βαθιά, η Lily αρχίζει να βλέπει πλευρές του Ryle που της θυμίζουν τη σχέση των γονιών της και την τραυματική παιδική της ηλικία.

Το καστ συμπληρώνουν οι Brandon Sklenar, Jenny Slate, Hasan Minhaj, Isabela Ferrer) και Έιμι Μόρτον (Amy Morton).

Ο Baldoni αναλαμβάνει παράλληλα τη σκηνοθεσία και την εκτελεστική παραγωγή μαζί με την Lively, την Hoover και τους Steve Sarowitz και Andrew Calof.

Το βιβλίο κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2016 και έχει μεταφραστεί σε περισσότερες από 20 γλώσσες.

«Όλοι οι εμπλεκόμενοι ήταν αφοσιωμένοι στο να κάνουν αυτή τη διασκευή όσο το δυνατόν πιο πιστή και ειλικρινή. Πραγματικά είναι μία ομαδική προσπάθεια» δήλωσε η Χούβερ σε συνέντευξή της στο People. «Ανυπομονώ όσοι αγάπησαν το βιβλίο να δουν την ταινία και να ζήσουν τη μαγεία που έχει δημιουργηθεί για την μεγάλη οθόνη».

Η ταινία «It Ends With Us» αναμένεται στους κινηματογράφους στις 9 Αυγούστου.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις