Δευτέρα, 22 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Μάκης Γκαγκάτσης: Το μήνυμα ενότητας του νέου προέδρου της ΕΠΟ

Μάκης Γκαγκάτσης: Το μήνυμα ενότητας του νέου προέδρου της ΕΠΟ

Τις πρώτες του δηλώσεις ως πρόεδρος της ΕΠΟ έκανε ο Μάκης Γκαγκάτσης. Ο νέος ισχυρός άνδρας του ελληνικού ποδοσφαίρου έστειλε μήνυμα ενότητας.

Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, Μάκης Γκαγκάτσης, εμφανίστηκε ενωτικός με στόχο να πάει το ποδόσφαιρο μπροστά.

«Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να πάμε στην επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Πρέπει να αφήσουμε πίσω όλα μας ταλανίζουν και θεωρώ ότι ήρθε η στιγμή όλοι μαζί όπως το έχω πει πολλές φορές, να πάμε ένα βήμα μπροστά. Δεν χρειάζεται να πω πολλά, όπως λέει η παροιμία, «τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι».

Το έργο μας θα δείξει πραγματικά τι θα κάνουμε, ποιοι θα είμαστε ώστε στο τέλος της τετραετίας θεωρώ ότι θα έχουμε πετύχει όσα δεν πέτυχαν οι προκάτοχοι μου.

Ευχαριστώ τον κ. Μπαλτακο για τα καλά του λόγια Θα πάμε για συγκρότηση σε σώμα. Δεν θέλουμε ούτε μια μέρα πίστωση. Είμαι συγκινημένος που άφησα τον ΠΑΟΚ. Θα πείσουμε όλες τις ομάδες ότι θα είμαστε όλοι μαζί.

Θα προσπαθήσουμε να πείσουμε τον Παναθηναϊκό.

Η νέα ΚΕΔ θα βγει από λίστα της UEFA αυτό θα γίνει. Η ΕΠΟ πρέπει να είναι πιο εξωστρεφείς να γίνει μια ομοσπονδία η ΕΠΟ που όλοι τη βλέπουν με μια θετική σκέψη», ήταν τα λόγια του Μάκη Γκαγκάτση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις