Δευτέρα, 22 Ιουλ.
33oC Αθήνα

ΑΕΚ – Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες: Οδηγίες για την είσοδο των οπαδών στην OPAP Arena

ΑΕΚ – Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες: Οδηγίες για την είσοδο των οπαδών στην OPAP Arena
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Ίντερ Ντ’ Εσκάλδες στα προκριματικά του Conference League, με το πρώτο παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024, στην OPAP Arena.

Με την ομάδα να κινδυνεύει με τιμωρία, η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση με προειδοποιήσεις στους οπαδούς, αλλά και μία νέα, στην οποία και δίνει οδηγίες για την είσοδο στην OPAP Arena, στο παιχνίδι με την Ίντερ Ντ΄ Εσκάλδες.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ

Υπενθυμίζουμε στους φιλάθλους μας που έχουν προμηθευτεί ή πρόκειται να προμηθευτούν εισιτήριο για τον αγώνα με την Ίντερ Κλουμπ Ντ΄ Εσκάλδες (24/7, 21.00) ότι η είσοδος στην OPAP Arena θα γίνει αποκλειστικά μέσω της εφαρμογής gov.gr wallet.

Όλοι όσοι έχουν πρόβλημα πρόσβασης στην εφαρμογή (είτε λόγω ηλικίας, είτε επειδή είναι κάτοικοι εξωτερικού ή αλλοδαποί) μπορούν να επικοινωνήσουν με το τμήμα εισιτηρίων (τηλ. 2118886068, email tickets@aekfc.gr) για να εξυπηρετηθούν για την πρόσβασή τους στο γήπεδο.

Επίσης, για την εξυπηρέτησή τους θα λειτουργήσει το εκδοτήριο έξω από την OPAP Arena (Πλατεία Αετού) από τις 13.00 ως και τις 21.00 (ώρα έναρξης του αγώνα). Παρακαλείσθε να προσέλθετε όσο το δυνατόν νωρίτερα για την αποφυγή οποιασδήποτε ταλαιπωρίας.

Η εν λόγω διαδικασία είναι ζήτημα για το οποίο δεν έχει την ευθύνη η ΠΑΕ ΑΕΚ και είμαστε σε αναμονή για την επίλυσή του από τις αρμόδιες αρχές. Ευελπιστούμε πως θα είναι απαραίτητη μόνο για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις