Δευτέρα, 22 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε νέο βοηθό προπονητή τον Αντρέα Βιτσενζούτο

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε νέο βοηθό προπονητή τον Αντρέα Βιτσενζούτο
ΦΩΤΟ ΚΑΕ ΑΕΚ

Την προσθήκη του Αντρέα Βιτσενζούτο στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας για τη νέα σεζόν, ανακοίνωσε η ΚΑΕ ΑΕΚ, με τον Ιταλό να αναλαμβάνει τη θέση του βοηθού προπονητή.

Έχοντας συνεργαστεί με τον Ντράγκαν Σάκοτα και στην Μπρίντιζι, ο Αντρέα Βιτσενζούτο αποτέλεσε επιλογή του Σερβοέλληνα τεχνικού και συμφώνησε με την ΑΕΚ ενόψει της σεζόν 2024-25 στην Basket League.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ

“Η ΑΕΚ BETSSON BC ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Αντρέα Βιτσενζούτο (Andrea Vicenzutto), ο οποίος αναλαμβάνει θέση βοηθού προπονητή, στο επιτελείο του Ντράγκαν Σάκοτα.

Ο 33χρονος Ιταλός τεχνικός ξεκίνησε την καριέρα του ως assistant coach τη σεζόν 2014-2015 στον πάγκο της Pienne Basket, της γενέτειράς του Pordenone. Ακολούθησε μία τριετία (2015-2019) στη Bergamo. Από το 2019 ως το 2022 διετέλεσε βοηθός στην Orzinuovi, και τη σεζόν 2022-2023 στην Τριέστε, πριν συνεργαστεί με τον Κόουτς «Σάλε» στη Μπρίντιζι την παρελθούσα περίοδο.

Ο κ. Βιτσενζούτο δήλωσε για τη συμφωνία με τη “Βασίλισσα”: “Είμαι πολύ ενθουσιασμένος, και είναι τιμή μου, που θα βρίσκομαι σ’ αυτό τον Σύλλογο. Θέλω να ευχαριστήσω τον Οργανισμό της ΑΕΚ και τον Κόουτς Σάκοτα, που μ’ έφεραν εδώ. Ανυπομονώ για την έναρξη της προετοιμασίας, για να ξεκινήσουμε δουλειά στην Αθήνα, και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω τον προπονητή και την Ομάδα με κάθε τρόπο”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις