Τρίτη, 23 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Βόλος: Απίστευτη ταλαιπωρία για έναν άνδρα – Τον κατήγγειλαν ως «τρομοκράτη» που θα ανατίναζε αεροδρόμιο

Βόλος: Απίστευτη ταλαιπωρία για έναν άνδρα – Τον κατήγγειλαν ως «τρομοκράτη» που θα ανατίναζε αεροδρόμιο

Θύμα μιας απίστευτης ταλαιπωρίας έπεσε ένας άνδρας στον Βόλο, τον οποίο κατήγγειλε κάποιος με τον οποίο έχει οικονομικές διαφορές ότι είναι «τρομοκράτης» και ετοιμάζεται «να ανατινάξει ένα μεγάλο ευρωπαϊκό αεροδρόμιο».

Ο άνδρας από τον Βόλο θα ταξίδευε με την οικογένειά του σε μια ευρωπαϊκή πόλη και ενώ είχε έτοιμες βαλίτσες, έξω από το σπίτι του εμφανίστηκε η αστυνομία. Τον προσήγαγαν ευγενικά χωρίς πολλές εξηγήσεις και όταν οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση, ενημερώθηκε ότι ένα άτομο που είχε οικονομικές και προσωπικές διαφορές τον κατήγγειλε ως «τρελό τρομοκράτη που θα ανατίναζε μεγάλο ευρωπαϊκό αεροδρόμιο».

Οι δυο άνδρες είχαν μαλώσει μια ημέρα νωρίτερα στο τηλέφωνο. Μάλιστα, ο άνδρας από τον Βόλο εμφανίστηκε από τον καταγγέλλοντα ως ψυχοπαθής που θα εφάρμοζε το σχέδιο ανατίναξης… εντελώς μόνος του και θα προκαλούσε αιματοχυσία, σε ένα από τα αεροδρόμια που θεωρούνται από τα ασφαλέστερα του κόσμου.

Για τον άνθρωπο που καταγγέλθηκε ως «τρομοκράτης» ξεκίνησε μια απίστευτη περιπέτεια και οδηγήθηκε ακόμα και για ψυχιατρική εξέταση για να διαπιστωθεί εάν εκτός από τρομοκράτης δεν είναι και τρελός όπως γράφουν τα gegonota.news.

Μαζί με το θύμα της καταγγελίας το βάρος αυτής της περιπέτειας έζησε και η οικογένειά του, που αναμένεται να κινηθεί νομικά εις βάρος του άνδρα που έκανε την καταγγελία μετά την επιστροφή της από το ταξίδι που τελικά πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή (21.07.2024).

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις