Τρίτη, 23 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Ντέμη Γεωργίου: Η πρώτη δήλωση της συντρόφου της μετά τον θάνατό της

Ντέμη Γεωργίου: Η πρώτη δήλωση της συντρόφου της μετά τον θάνατό της

Τραγικές στιγμές βιώνει η οικογένεια, η σύντροφος και οι φίλοι της Ντέμη Γεωργίου η οποία πέθανε ξαφνικά και βύθισε στο θρήνο τους δικούς της ανθρώπους.

Η σεφ Ντέμη Γεωργίου που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στο MasterChef, άφησε την τελευταία της πνοή χθες το πρωί (22.07.2024), μετά από βακτηριακή λοίμωξη που υπέστη.

Παρά τον αγώνα που έδωσαν οι γιατροί να την κρατήσουν στη ζωή, η Ντέμη Γεωργίου έπαθε σηπτικό σοκ και δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Για το χαμό της αγαπημένης της, μίλησε στην εκπομπή «Summer’s Cool» και τον Ισίδωρο Φίκαρη η σύντροφος της, Μαριαλένα Ξηρομερίτη, την οποία θα παντρευόταν τον Σεπτέμβριο αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβε.

«Σας ευχαριστούμε θερμά για το αμέριστο ενδιαφέρον και την αγάπη που δείχνετε προς το πρόσωπο της Ντέμης Γεωργίου. Παρακαλούμε θερμά να τηρηθεί η απαραίτητη διακριτικότητα προς την εκλιπούσα και τους συγγενείς της καθώς οι στιγμές που διανύουμε είναι δύσκολες και άκρως προσωπικές» ανέφερε χαρακτηριστικά η σύντροφος της Ντέμη Γεωργίου.

Η κηδεία της Ντέμης Γεωργίου θα γίνει την Πέμπτη (25.07.2024) στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών.

@archi43718 Πέμπτη 25, Ιουλίου και ώρα 12 στο πρώτο νεκροταφείο Αθηνών θα Τελεσθεί η εξόδιος ακολουθία της Δήμητρας Γεωργίου 🙏🕊️🙏🕊️ #foryoupage❤️❤️ #foryou #fyp #love #funeral @Demmy P. Georgiou @miougatopoulos @ΣΚ@ΣΚΑΪ TVN@ANT1e@Mega TVt@startva@zappit.grP@OPENTVGRn@Andriana Manettar@ertofficialR@ERT NEWSl@AlfaTV ♬ πρωτότυπος ήχος – Archi 🧿 Άρτζι 🧿

Η τελευταία επιθυμία της 39χρονης σεφ ήταν να είναι όλοι ντυμένοι στα λευκά στην κηδεία της και αντί για στέφανα να γίνει μία δωρεά στα αδέσποτα ζώα της Πάρου όπου δούλευε.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις