Τρίτη, 23 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Κιμ Κατράλ: Η «Σαμάνθα Τζόουνς» δεν θα επιστρέψει στη σειρά «And Just Like That»

Κιμ Κατράλ: Η «Σαμάνθα Τζόουνς» δεν θα επιστρέψει στη σειρά «And Just Like That»

Τέλος στις φήμες που την ήθελαν να επιστρέφει στη δραματική σειρά «And Just Like That», έβαλε η Κιμ Κατράλ με σχόλιό της σε ένα tweet.

Η Βρετανο – Καναδή ηθοποιός Κιμ Κατράλ, ξεκαθάρισε πως δεν θα υποδυθεί τον διάσημο ρόλο της Σαμάνθα Τζόουνς στον νέο κύκλος της σειράς spin-off του «Sex and the City», παρά τα αμέτρητα δημοσιεύματα που υποστήριζαν το αντίθετο.

«Αχ, είναι τόσο ευγενικό, αλλά δεν ισχύει», σχολίασε στο Χ (πρώην Twitter) η Κιμ Κατράλ, δυσαρεστώντας τους αμέτρητους θαυμαστές που ήθελαν να την ξαναδούν στον θρυλικό ρόλο της Σαμάνθα.

Οι φήμες για τη σειρά, ξεκίνησαν αυτόν τον μήνα μετά από δημοσιεύματα του Life & Style που υποστήριζαν πως «ευρέως πιστεύεται πως η Κατράλ θα παίξει σημαντικό ρόλο στην τρίτη σεζόν και σύμφωνα με εσωτερικές πληροφορίες της σειράς, απλώς περιμένει την κατάλληλη στιγμή που θα το ανακοινώσουν».

Παρά τα δημοσιεύματα, η μοναδική εμφάνιση της Κιμ Κατράλ στη σειρά, παραμένει το φινάλε της 2ης σεζόν στο οποίο η Σαμάνθα, καλεί την αγαπημένη της φίλη Κάρι Μπράντσο (Σάρα Τζέσικα Πάρκερ), λέγοντας πως η πτήση της καθυστέρησε και δεν θα μπορέσει να φτάσει στο αποχαιρετιστήριο δείπνο που ήταν στο παλιό διαμέρισμα της Κάρι.

Ο τρίτος και πολυαναμενόμενος κύκλος της σειράς «And Just Like That»,θα επιστρέψει στη μικρή τηλεόραση το 2025 από το Max.

Media Τελευταίες ειδήσεις