Τετάρτη, 24 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Ο Τζο Μπάιντεν με διάγγελμα θα εξηγήσει τους λόγους της αποχώρησης από υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ

Ο Τζο Μπάιντεν με διάγγελμα θα εξηγήσει τους λόγους της αποχώρησης από υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν θα απευθύνει τηλεοπτικό διάγγελμα με το οποίο θα εξηγήσει τους λόγους που αποχωρεί από υποψήφιος πρόεδρος.

«Αύριο το βράδυ στις 8 μ.μ (3 τα ξημερώματα Πέμπτης ώρα Ελλάδας), θα απευθύνω ένα διάγγελμα προς το έθνος από το Οβάλ Γραφείο για το τι πρόκειται να συμβεί και πώς θα ολοκληρώσω το έργο μου για τον αμερικανικό λαό», έγραψε στο twtitter ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, ο οποίος αναρρώνει από κορονοϊό.

Ο Δημοκρατικός ηγέτης ανακοίνωσε ότι αποσύρεται από την κούρσα για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου σε μια επιστολή που αναρτήθηκε στο Χ την Κυριακή, όμως δεν εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση.

Δεν έχει πια κορονοϊό

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν διαγνώστηκε αρνητικός στην Covid και τα συμπτώματά του έχουν υποχωρήσει, ανακοίνωσε σήμερα (23/07/2024) ο γιατρός του Λευκού Οίκου, καθώς ο Μπάιντεν επιστρέφει στην Ουάσινγκτον δύο ημέρες αφότου ανακοίνωσε ότι τερματίζει την εκστρατεία για την επανεκλογή του, στηρίζοντας την αντιπρόεδρό του Κάμαλα Χάρις για το χρίσμα των Δημοκρατικών στις επερχόμενες αμερικανικές εκλογές.

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις