Τετάρτη, 24 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Αρκαδία: «Ο 64χρονος μας επιτέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο» – Τι κατέθεσε η σύζυγος του 41χρονου

Αρκαδία: «Ο 64χρονος μας επιτέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο» – Τι κατέθεσε η σύζυγος του 41χρονου

Τη δική της εκδοχή έδωσε η σύζυγος του 41χρονου για όλα έγιναν το βράδυ του Σαββάτου (20.7.2024) και οδήγησαν στον ξυλοδαρμό και τον τραγικό θάνατο του 64χρονου στο χωριό Άγιος Πέτρος της Αρκαδίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η 34χρονη σύζυγος του 41χρονου, ο οποίος φέρεται να χτύπησε άγρια στο κεφάλι και στον λαιμό τον 64χρονο στην Αρκαδία, με αποτέλεσμα να πεθάνει αβοήθητος στην πλατεία του χωριού, υποστήριξε πως αυτός τους επιτέθηκε πρώτος μέσα στο αυτοκίνητό τους. 

Η 34χρονη υποστηρίζει πως έπεσε θύμα λεκτικής παρενόχλησης από τον 64χρονο. Στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς, η γυναίκα, που διώκεται για απλή συνέργεια στην ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο ανέφερε πως ο 64χρονος την πλησίασε και την παρενοχλούσε με σεξουαλικά υπονοούμενα.

Μάλιστα, ύστερα από μία φράση του, αποφάσισε με τον σύζυγό της να πάρει το τρίχρονο παιδί τους και να φύγουν από το μαγαζί.

Ισχυρίστηκε πως ο 64χρονος τους ακολούθησε μέχρι το αυτοκίνητο: «Μας ακολούθησε και μας είπε “φύγετε, θα έρθω κι εγώ μαζί”. Φαινόταν μεθυσμένος και εξαγριωμένος. Εγώ, ακούγοντας αυτά τα λόγια, του είπα: “Τι λες; Εγώ φεύγω με την οικογένειά μου, φύγε αυτή τη στιγμή”. Τότε ο άνδρας μου, που δεν είχε προλάβει ακόμη να μπει στο αμάξι, στράφηκε προς τον 64χρονο και τον ρώτησε γιατί μας ακολουθεί» κατέθεσε η 34χρονη.

«Με μια αστραπιαία κίνηση άρπαξε τον άνδρα μου από τα πόδια σαν να τον έπαιρνε αγκαλιά και τον σήκωσε στον αέρα. Με μία ορμητική κίνηση τον πέταξε μέσα στο αμάξι στη θέση του συνοδηγού και ακολούθησε και ο ίδιος, μπαίνοντας ο μισός μέσα στο όχημα, και στράφηκε προς τα μέρος μου και μου είπε: “Τι είπες, μωρή που@@@@;” Τότε εγώ άρχισα να του φωνάζω έντονα και να του λέω: “Τι κάνεις; Φύγε. Δεν σέβεσαι ότι έχω μικρό παιδί στο αμάξι;”» είπε.

«Το παιδί μας άρχισε να ουρλιάζει από τα κλάματα. Δεν σταμάτησε, αλλά αντιθέτως πήγε να με βουτήξει, προφανώς για να μου κάνει κακό» υποστήριξε η 34χρονη.

Άρχισε να φωνάζει για βοήθεια και από τις φωνές της εμφανίστηκαν κάποια άτομα, που προσπάθησαν να χωρίσουν τον σύζυγό της και το θύμα. 

«Λυπάμαι πάρα πολύ που χάθηκε μία ζωή και δεν το χωρά το μυαλό μου ότι ο θάνατός του αποδίδεται σε μένα και στον σύζυγό μου εξαιτίας ενός τσακωμού» ανέφερε η γυναίκα.

Με πληροφορίες από την εφημερίδα Espresso

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις