Τετάρτη, 24 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Μύκονος: Βίντεο από τη δράση της συμμορίας που άδειαζε δωμάτια τουριστών

Μύκονος: Βίντεο από τη δράση της συμμορίας που άδειαζε δωμάτια τουριστών

Στην εξάρθρωση συμμορίας που τρύπωνε σε ενοικιαζόμενα δωμάτια και σπίτια της Μυκόνου και στη συνέχεια «αποθήκευαν» τη λεία σε σκηνή και σε ρωγμές βράχων, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές του νησιού.

Η αντίστροφη μέτρηση για να μπει τέλος στη δράση των μελών της εγκληματικής οργάνωσης που σε διάστημα δύο εβδομάδων είχε πραγματοποιήσει επτά χτυπήματα σε ενοικιαζόμενα δωμάτια, ξεκίνησε τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής (21.7.2024) όταν άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας και Αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας της Μυκόνου και ομάδες Ο.Π.Κ.Ε εντόπισαν στην περιοχή του αεροδρομίου να κινούνται τέσσερα άτομα.

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τους προσεγγίσουν τους υπόπτους προκειμένου να τους ελέγχουν ωστόσο οι ύποπτοι τράπηκαν σε φυγή.

Όπως βλέπεται και στο ένα από τα δύο βίντεο που εξασφάλισε το newsit.gr οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ που χτένισαν την περιοχή εντόπισαν μέσα σε μεγάλους βράχους μια σκήνη στην οποία διέμεναν τα μέλη την συμμορία, ενώ σε ρωγμές βράχων διαρρηκτικά εργαλεία, κοσμήματα, ρολόγια αλλά και πορτοφόλια με χρηματικά πόσα.

Στο δεύτερο βίντεο που έχει στη διάθεση του το newsit.gr αποτυπώνεται η δράση της εγκληματικής οργάνωσης. Δύο από τα μέλη της συμμορία βρίσκονται έξω από την πόρτα δωματίου σε τουριστικό κατάλυμα, η οποία όπως φαίνεται και στις εικόνες είναι ανασφάλιστη.

Ντυμένοι στα μαύρα και φορώντας γάντια θα μπουν στο δωμάτιο, ενώ λίγο αργότερο θα βγουν από αυτό αρπάζοντας ότι πολύτιμο είχαν βρει.

Οι αστυνομικοί που συνέχισαν τις έρευνες του κατάφεραν μετά από οκτώ ώρες να εντοπίσουν ένα εκ των μελών της συμμορίας. Πρόκειται για έναν 32χρονο Αλβανό, ενώ αναζητούνται οι τρεις συνεργοί του.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις