Τετάρτη, 24 Ιουλ.
33oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Μπάνια Λούκα: Να κάνει το πρώτο βήμα προς το «όνειρο» του Champions League

ΠΑΟΚ – Μπάνια Λούκα: Να κάνει το πρώτο βήμα προς το «όνειρο» του Champions League
Eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ παίζει με την Μπάνια Λούκα στην Τούμπα (20:30, Newsit.gr, Novasports Prime) και θέλει ευρεία νίκη, που θα τον κάνει «αφεντικό», για την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί απόψε τη Μπάνια Λούκα για το 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, με στόχο να μπει σε… τροχιά συμμετοχής στο League Phase της νέας διοργάνωσης των “αστέρων”.

Ο ΠΑΟΚ θέλει την πρόκριση και για ένα ακόμα σημαντικό λόγο, αφού θα εξασφαλίσει και τη συμμετοχή του στη League Phase του Conference League.

Εάν ξεπεράσει το εμπόδιο της ομάδας από τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει, στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, είτε τη Μάλμε, είτε την Κλάκσβικ. Για το πρώτο παιχνίδι με την Μπόρατς Μπάνια Λούκα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Στα θετικά για τον Ραζβάν Λουτσέσκου συγκαταλέγεται και το γεγονός ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών.

Απ’ την άλλη, η Μπάνια Λούκα (πρωταθλήτρια στη χώρας της) κατέθεσε τα… διαπιστευτήριά της στον προηγούμενο γύρο, αποκλείοντας την αλβανική Εγκνάτια με συνολικό σκορ 4-2. Στο ματς της Τούμπας θα αγωνιστεί χωρίς τον 24χρονο Κροάτη μέσο, Ντίνο Σκορούπ, ο οποίος αποκτήθηκε πριν λίγες ημέρες από την Γκαμπέλα και τον 30χρονο Σλοβένο μέσο, Άλεξ Πίχλερ, καθώς είναι τραυματίας.

Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε, Κουλιεράκης, Εκόνγκ, Μπάμπα, Σβαμπ, Τσιγγάρας, Ντεσπόντοφ, Kωνσταντέλιας, Τάισον, Τόμας.

Μπάνια Λούκα (Μλάντεν Ζίζοβιτς): Σισκόφσκι, Κβρζιτς, Μάιερς, Καρολίνα, Ερέρα, Γκράχοβατς, Βράνιες, Χρέλια, Σάβιτς, Βούκοβιτς, Λούκιτς.

Διαιτητής: Ντάβιντ Σμάιτς (Σλοβενία).

Βοηθοί διαιτητή: Ντάβιντ Γκάμπροβετς, Τόμας Τσέρνε (Σλοβενία).

Τέταρτος διαιτητής: Ντέγιαν Μπάλαζιτς (Σλοβενία).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις