Τετάρτη, 24 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Ο Τετέ προβάρει τα πράσινα

Παναθηναϊκός: Ο Τετέ προβάρει τα πράσινα

Έτοιμος να ολοκληρώσει μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση είναι ο Παναθηναϊκός, ο οποίος βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτηση του Βραζιλιάνου Τετέ από τη Γαλατασαράι.

Σύμφωνα με τους Τούρκους, ο Παναθηναϊκός και η Γαλατασαράι ήρθαν σε οριστική συμφωνία για τον Βραζιλιάνο εξτρέμ, Τετέ, ο οποίος αναμένεται τις επόμενες ώρες στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να πιάσει δουλειά υπό τις οδηγίες του Αλόνσο.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής διαθέτει μεγάλη ποιότητα και είναι ικανός να ανεβάσει επίπεδο τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ψάχνει στην αγορά για ακόμα έναν εξτρέμ ανάλογης αξίας που θα πάρει κατευθείαν φανέλα βασικού.

Την περασμένη σεζόν, ο Τετέ μέτρησε 45 συμμετοχές με τη Γαλατά, έχοντας 4 γκολ και 6 ασίστ., με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή να θέλει να αλλάξει παραστάσεις προκειμένου να βρει μία ομάδα όπου θα έχει μικρό συναγωνισμό στα εξτρέμ και σημαντικό ρόλο.

Το θετικό για τον Παναθηναϊκό είναι ότι ο Βραζιλιάνος έχει κάνει προετοιμασία με τη Γαλατασαράι και είναι απόλυτα έτοιμος να αγωνιστεί.

Ο Τετέ αποκτήθηκε από τη Γαλατάσαραϊ τον περασμένο Αύγουστο αντί 2,5 εκατ. ευρώ από τη Σαχτάρ. Κατέκτησε μάλιστα το πρωτάθλημα και το Super Cup Τουρκίας, ενώ τίτλους είχε κατακτήσει και στην Ουκρανία με τη φανέλα της Σαχτάρ (2 πρωταθλήματα, 1 Κύπελλο, 1 Super Cup).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις