Τετάρτη, 24 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Πάτρα: Διαρρήκτες «σήκωσαν» χρηματοκιβώτιο με 7.000 ευρώ από το συνδικάτο οδηγών ΤΑΞΙ

Πάτρα: Διαρρήκτες «σήκωσαν» χρηματοκιβώτιο με 7.000 ευρώ από το συνδικάτο οδηγών ΤΑΞΙ
Φωτογραφία αρχείου - Eurokinissi

Ένα απίστευτο βίντεο ντοκουμέντο από διάρρηξη βγήκε στη δημοσιότητα, όπου δύο μαυροντυμένοι επιτήδειοι, μπούκαραν στα γραφεία συνεταιρισμού ΤΑΞΙ στην Πάτρα και σήκωσαν χρηματοκιβώτιο με πάνω από 7.000 ευρώ.

Η διάρρηξη στην Πάτρα έγινε τα ξημερώματα της Τρίτης (23.07.2024) στις εγκαταστάσεις του συλλόγου οδηγών ταξί στην οδό Εύβοιας.

Αφού οι δύο διαρρήκτες προσπάθησαν για αρκετή ώρα να παραβιάσουν την κεντρική πόρτα του συλλόγου, εν τέλει τα κατάφεραν και όρμησαν μέσα για να αρπάξουν ότι «σηκώνεται».

Στο βίντεο ντοκουμέντο που δημοσίευσε το thebest.gr, φαίνονται οι δύο διαρρήκτες που προσπαθούν με όλη τους τη δύναμη να ξεκολλήσουν από τον τοίχο που είναι βιδωμένο, ένα χρηματοκιβώτιο.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο:

Στο βίντεο που καταγράφηκε από τις κάμερες ασφαλείας, φαίνεται ο «αγώνας» που δίνουν για να ξεκολλήσουν το χρηματοκιβώτιο ενώ ο τρίτος συνεργός τους που εκτελούσε «χρέη» τσιλιαδόρου, τους περίμενε έξω.

Μετά από προσπάθεια, κατάφεραν να πάρουν στα χέρια τους το χρηματοκιβώτιο που είχε μέσα περισσότερα από 7.000 ευρώ. Πριν το βάλουν στα πόδια, άδειασαν και το ταμείο του συλλόγου που είχε μέσα 300 ευρώ.

Μαρτυρίες και παραπάνω βίντεο που δείχνουν τις κινήσεις των δραστών, αναζητούν οι αστυνομικοί με σκοπό να φτάσουν στα ίχνη τους και να τους συλλάβουν.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις