Τετάρτη, 24 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Στον αέρα εάν διακόπηκε ή τελείωσε το Αργεντινή – Μαρόκο

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Στον αέρα εάν διακόπηκε ή τελείωσε το Αργεντινή – Μαρόκο

Θρίλερ με τον αγώνα της Αργεντινής με το Μαρόκο στο Σεντ Ετιέν, στην έναρξη του τουρνουά ποδοσφαίρου των Ολυμπιακών Αγώνων 2024.

Ενώ ο Σουηδός διαιτητής Νίμπεργκ κατακύρωσε το γκολ που σημείωσε ο Μεδίνα στο 16’ λεπτό ων καθυστερήσεων (106’) και φέρεται να σφύριξε αμέσως τη λήξη του αγώνα, το παιχνίδι φαίνεται ότι έχει διακοπεί, όπως υποστηρίζει η εφημερίδα της Αργεντινής Ole, ενώ και η επίσημη σελίδα των Ολυμπιακών Αγώνων έχει ένδειξη ότι ακόμα φαίνεται να είναι στο δεύτερο ημίχρονο.

Αμέσως μετά το γκολ της Αργεντινής και το σφύριγμα του Νίμπεργκ, φίλαθλοι- του Μαρόκου- εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο, με τον προπονητή της Αργεντινής Χαβιέ Μασεράνο να στέλνει τους παίκτες στα αποδυτήρια.

«Αφού αποκαταστάθηκε η τάξη στο Σεντ Ετιέν και οι ομάδες είχαν αποχωρήσει από το γήπεδο, ανακάλυψαν ότι ο αγώνας δεν είχε ολοκληρωθεί αλλά είχε διακοπεί από τους διαιτητές», αναφέρει το Reuters.

Ο διευθυντής του γηπέδου είπε ότι το παιχνίδι είχε διακοπεί και δεν είχε ξαναρχίσει ακόμα, προσθέτοντας ότι συζητείται η απόφαση για το αν θα ολοκληρωθεί ο αγώνας.

Η εξέλιξη του αγώνα

Ο Κριστιάν Μεδίνα στο 106′(!) σκόραρε και επέτρεψε στην Αργεντινή να αποφύγει την ήττα στην πρεμιέρα της απέναντι στο Μαρόκο (2-2), στο Ολυμπιακό τουρνουά ποδοσφαίρου, με το οποίο άρχισε η αγωνιστική δράση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δύο ημέρες πριν από την τελετή έναρξης της Παρασκευής (26/7).

Μέχρι το λεπτό εκείνο (16΄των καθυστερήσεων) το Μαρόκο είχε προκαλέσει αίσθηση απέναντι στην Αργεντινή (νικήτρια του τουρνουά το 2008 και 2004) στο «Geoffroy-Guichard», στο Σεντ Ετιέν (2ος όμιλος), δημιουργώντας απόσταση δύο γκολ.

Με την ομάδα του Μασεράνο αγωνίστηκε και ο μέσος του Ολυμπιακού Σαντιάγκο Έσε (έγινε αλλαγή στο 71’ με τον Φερνάντες), ο οποίος μάλιστα έκανε την ασίστ ου Σιμεόνε, με το οποίο η Αργεντινή μείωσε σε 2-1.

Ο Σουφιάνε Ραχίμι, μετά από ασίστ του Μπιλάλ Ελ-Καννούς, έβαλε μπροστά τους Αφρικάνους στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ενώ ήταν εκείνος που νωρίς στην επανάληψη (50’) έκανε διπλασία το προβάδισμα (2-0) από το σημείο του πέναλτι. Την παράβαση εξέτασε ο Σουηδός διαιτητής Νίμπεργκ στο VAR για επιθετικό φάουλ.

Η Αργεντινή μειώνοντας το σκορ προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, κάτι που τελικά κατάφερε στο 106′ με τον Μεδίνα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις