Πέμπτη, 25 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Αργεντινή – Μαρόκο: Το απόλυτο φιάσκο στην πρεμιέρα των Ολυμπιακών Αγώνων – Οι ομάδες επέστρεψαν στο γήπεδο μετά από δύο ώρες

Αργεντινή – Μαρόκο: Το απόλυτο φιάσκο στην πρεμιέρα των Ολυμπιακών Αγώνων – Οι ομάδες επέστρεψαν στο γήπεδο μετά από δύο ώρες

Ασύλληπτα πράγματα στην πρεμιέρα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024. Το απόλυτο φιάσκο υπήρξε στο πρώτο παιχνίδι του τουρνουά ποδοσφαίρου στη Γαλλία ανάμεσα στην Αργεντινή και το Μαρόκο, με τις δύο ομάδες να επιστρέφουν για τρία λεπτά στο γήπεδο μετά από δύο ώρες!

Η Αργεντινή ισοφάρισε το Μαρόκο σε 2-2 στο 16ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Μεδίνα και στη συνέχεια ακολούθησε το απόλυτο χάος.

Οι ποδοσφαιριστές της Αργεντινής έφυγαν στα αποδυτήρια μετά από “ντου” Μαροκινών στον αγωνιστικό χώρο, οι οποίοι πραγματοποίησαν επεισόδια.

Κι ενώ όλοι νόμιζαν ότι το παιχνίδι είχε λήξει, ο διαιτητής πήρε την απόφαση να συνεχιστεί ο αγώνας δύο ώρες μετά!

Οι δύο ομάδες το αρνήθηκαν, η διοργανώτρια αρχή επέμενε να λήξει ο αγώνας, αλλά ο ρέφερι δεν άλλαξε απόφαση και ενημέρωσε μετά από σχεδόν δύο ώρες πως θα συνεχιστεί ο αγώνας.

Το φοβερό είναι ότι ο διαιτητής και το VAR εξέτασαν και το γκολ ισοφάρισης της Αργεντινής, το οποίο ακύρωσαν, καθώς ο σκόρερ ήταν εκτεθειμένος.

Συνοψίζοντας, οι παίκτες του Μαρόκου και της Αργεντινής μπήκαν στο γήπεδο για ζέσταμα μετά από δύο ώρες και στη συνέχεια θα έπαιξαν τρία έξτρα λεπτά μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, με το Μαρόκο να επικρατεί με 2-1!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις