Πέμπτη, 25 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Μικρός Μπεν Νίνταμ: Η μητέρα του χάνει κάθε ελπίδα – «Ξέρουν και δεν μιλάνε»

Μικρός Μπεν Νίνταμ: Η μητέρα του χάνει κάθε ελπίδα – «Ξέρουν και δεν μιλάνε»

Πεπεισμένη ότι ο γιος της Μπεν Νίνταμ δεν βρίσκεται πια στη ζωή εμφανίστηκε η Κέρι Νίνταμ μιλώντας στην βρετανική «The Mirror» με αφορμή την συμπλήρωση 33 ετών από τη μέρα που ο Μπεν χάθηκε για πάντα από την Κω.

Η Κέρι Νίνταμ, που πλέον είναι 52 ετών, είπε στη Mirror πως θα περνούσε την Τετάρτη (24.7.2024), τη θλιβερή επέτειο εξαφάνισης του μικρού Μπεν Νίνταμ από την Κω, προσπαθώντας να μην ξαναζήσει τη φρίκη: «Κάθε μέρα είναι δύσκολη, αλλά αυτή είναι πάντα μια καταστροφική μέρα».

Μίλησε και για τα αποτελέσματα του τεστ DNA που περιμένει για έναν άνδρα από τη Δανία που υποστηρίζει ότι είναι ο Μπεν Νίνταμ: «Κάθε φορά που συμβαίνει αυτό, η αναμονή είναι επώδυνη. Δεν γίνεται ποτέ ευκολότερη». Σημειώνεται πως μόνο φέτος είναι η τρίτη φορά που περνάει την ίδια διαδικασία.

Η ίδια αποκάλυψε πως γνώρισε τον αξιωματικό της αστυνομίας του Γιορκσάιρ που έχει αναλάβει πλέον την υπόθεση: «Θέλω πραγματικά να ξαναπάρουν συνέντευξη από αρκετούς μάρτυρες που είπαν ψέματα και εκείνους που αρνήθηκαν να μιλήσουν σωστά».

Μίλησε και για το σενάριο που θέλει ο μικρός Μπεν να σκοτώθηκε σε δυστύχημα με εκσκαφέα, λέγοντας πως όσοι γνώριζαν την υπόθεση και την εξομολόγηση του οδηγού εκσκαφέα αρνήθηκαν να μιλήσουν στην αστυνομία.

«Υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουν πού βρίσκεται ο Μπεν σε αυτό το νησί. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορούν να ζουν με τον εαυτό τους γνωρίζοντας ότι θα μπορούσαν να βάλουν τέλος στο βασανιστήριό μας», είπε.

«Δεν μπορούν να πάνε φυλακή γιατί η παραγραφή είναι 20 χρόνια, οπότε δεν έχουν τίποτα να χάσουν».

Ο γιος της Κέρι, Μπεν, εξαφανίστηκε στις 24 Ιουλίου 1991, στην Κω, όταν ήταν με τον παππού και τη γιαγιά του και η Κέρι δούλευε σε ένα τοπικό ξενοδοχείο.

Η αστυνομία του Γιορκσάιρ έχει κάνει έρευνες στην Κω τόσο στο έδαφος όσο και στα οχήματα που ενδεχομένως να εμπλέκονταν με την εξαφάνιση του Μπεν χωρίς να έχει βρει κάποιο σημαντικό εύρημα.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις