Παρασκευή, 26 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Ο Χείρωνας γίνεται ανάδρομος σήμερα και μέχρι τις 29/12 είναι μια ισχυρή περίοδος θεραπείας μέσω της κατανόησης του παρελθόντος και των πνευματικών και συναισθηματικών σου αναγκών. Αυτή η αλλαγή μπορεί να υποδηλώνει κάποιο αποπροσανατολισμό, αμφιβολία ή ανασφάλεια, αλλά είναι προσωρινή.

Όνειρα και φαινομενικά συμπτωματικά γεγονότα τις επόμενες μέρες μπορούν να χρησιμεύσουν ως ένδειξη για το ποια εσωτερική δουλειά χρειάζεται ειδική προσοχή. Το πρόγραμμα σου μπορεί να μην είναι πολύ απλό, αλλά θα είναι πιο σαφές μόλις κάνεις κάποιες εσωτερικές προσαρμογές.

Δίδυμοι: Ο Χείρωνας σήμερα γίνεται ανάδρομος και τα υπάρχοντα προβλήματα, ειδικά στην κοινωνική σου ζωή, μπορούν να αποκτήσουν μεγαλύτερη σημασία στο μυαλό σου. Μπορούν να λειτουργήσουν ως έναυσμα για περαιτέρω ενδοσκόπηση.

Για παράδειγμα, εάν προσπαθούσες πολύ σκληρά να ευχαριστήσεις τους άλλους μέχρι τώρα, είναι πιο πιθανό να αναγνωρίσεις αυτή την τάση και να θέλεις να απομακρυνθείς. Κατά τη διάρκεια αυτής της ανάδρομης πορείας που θα διαρκέσει έως τις 29/12, ίσως εξετάσεις γιατί νιώθεις την ανάγκη να υπεραντισταθμίσεις. Εναλλακτικά, αν έχεις νιώσει αποκομμένος από ένα συνεργάτη, ή φίλο έχεις την τάση να εμβαθύνεις λίγο για να βρεις μια απάντηση.

Καρκίνος: Ο Χείρωνας ξεκινά σήμερα την ανάδρομη πορεία του που θα διαρκέσει έως τις 29/12. Αυτή η αλλαγή μπορεί να δημιουργήσει αμφιβολίες ή ανασφάλειες σχετικά με την τρέχουσα πορεία της ζωής σου, τις επιδόσεις, τις ηγετικές ικανότητες ή την καριέρα σου. Οι φόβοι ή τα τρωτά σημεία μεγεθύνονται προσωρινά, γεγονός που οδηγεί στην ανάγκη ή την επιθυμία να εξερευνήσεις το γιατί.

Τους επόμενους μήνες μπορεί να νιώσεις την ανάγκη για αναβολή ή ανησυχία σε αυτούς τους τομείς της ζωής σου. Είναι ένας εξαιρετικός κύκλος για δουλειά με τον εαυτό σου με διαφορετικές θεραπευτικές τεχνικές.

Λέων: Ο ετήσιος ανάδρομος κύκλος του Χείρωνα ξεκινά σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι τις 29/12. Είναι ισχυρός για την επανεξέταση πεποιθήσεων και στόχων. Μπορεί να αμφισβητήσεις τις τρέχουσες μελέτες ή δραστηριότητες όσον αφορά το αν αντιπροσωπεύουν τα ενδιαφέροντα σου.

Αυτός ο αγώνας εσωτερικεύεται περισσότερο κατά τη διάρκεια του ανάδρομου κύκλου, καθώς εξετάζεις τι μπορεί να χρειάζεται θεραπεία μέσα σου. Επίσης σήμερα, μπορεί να υπάρξουν κάποιες άβολες επιλογές ή αποφάσεις που σχετίζονται με σχέσεις και όρια ή χρήματα και ιδιοκτησία. Προσπάθησε να είσαι υπομονετικός εάν ο συγχρονισμός είναι δεν είναι όπως θα ήθελες.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις