Πέμπτη, 25 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Παναθηναϊκός – Μπότεφ Πλόβντιβ: Ψάχνει σκορ πρόκρισης στο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός – Μπότεφ Πλόβντιβ: Ψάχνει σκορ πρόκρισης στο ΟΑΚΑ

Το πρώτο του επίσημο παιχνίδι στη σεζόν δίνει απόψε (25/7, 21:00, Cosmote 1) στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός, ο οποίος αντιμετωπίζει την Μπότεφ Πλόβντιβ στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να εξασφαλίσει ένα σκορ πρόκρισης στο ΟΑΚΑ ενόψει της ρεβάνς στη Βουλγαρία την επόμενη εβδομάδα. Αν οι πράσινοι προκριθούν, θα αντιμετωπίσουν στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League τον νικητή του Άγιαξ – Βοϊβοντίνα.

Ο Ντιέγκο Αλόνσο τόνισε στη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης (24/7) πως έχει καταλήξει στην ενδεκάδα του πρώτου αγώνα με τους Βούλγαρους.

Τον πρώτο λόγο για τη θέση κάτω απ’ τα δοκάρια φαίνεται πως έχει ο Γιούρι Λοντίγκιν, με τον Γιώργο Βαγιαννίδη δεξιά, τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς στ’ αριστερά και τους Μπαρτ Σένκεφελντ και Τιν Γεντβάι στο κέντρο της άμυνας.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής φαβορί για να παίξει δίπλα στον Γουίλιαν Αράο είναι ο Νεμάνια Μαξίμοβιτς (γι’ αυτό του έδωσε πολύ χρόνο άλλωστε κι ο Αλόνσο και στο τελευταίο φιλικό με τη Μακάμπι Νετάνια), ενώ την τριάδα πίσω απ’ τον φορ θα συγκροτήσουν οι Ντάνιελ Μαντσίνι (δεξιά), Τάσος Μπακασέτας (επιτελικός μέσος) και Φίλιπ Τζούριτσιτς (αριστερά).

Σε ότι αφορά την κορυφή της επίθεσης, ο Άλεξ Γερεμέγεφ ήταν βασικός σε όλα φιλικά ματς της προετοιμασίας, όμως δεν αποκλείεται εντέλει να γίνει η μίνι-έκπληξη με παρουσία του Αντράζ Σπόραρ στο «9» απ’ την στιγμή που δεν είναι διαθέσιμος ο Φώτης Ιωαννίδης.

Την αποστολή του Παναθηναϊκού για τον πρώτο αγώνα με την Μπότεφ συμπληρώνουν οι: Ντραγκόφσκι, Λίλο, Κώτσιρας, Ίνγκασον, Βιλένα, Τσέριν, Βέρμπιτς, Μπάλντοκ, Ζέκα και Λημνιός.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις