Πέμπτη, 25 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Ελένη Πετρουλάκη για τις πλαστικές επεμβάσεις: Πολλές φορές δεν είχα διάθεση να ασχοληθώ με εμένα

Ελένη Πετρουλάκη για τις πλαστικές επεμβάσεις: Πολλές φορές δεν είχα διάθεση να ασχοληθώ με εμένα

Η Ελένη Πετρουλάκη, καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» με την Αθηναΐδα Νέγκα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στα σχόλια που δέχεται στα social media ότι έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις.

Για την προσωπική της ζωή και την καριέρα της μίλησε η Ελένη Πετρουλάκη, αλλά ένα μεγάλο μέρος της συνέντευξής της αφορούσε την προσωπική της ζωή και την κριτική για τις πλαστικές επεμβάσεις.

Η Ελένη Πετρουλάκη αβέφερε αρχικά: «Είναι απόλυτα φυσιολογικό να δεχόμαστε και αρνητική κριτική. Θεωρώ ότι δεν τα έχουν βρει με τον εαυτό τους (όσοι κάνουν τέτοια σχόλια).

Εγώ δεν θα ασχοληθώ ποτέ τι κάνουν οι άλλοι, γιατί δεν έχω χρόνο. Εγώ δεν θα καθόμουν να γράψω ποτέ ένα σχόλιο δημόσια για κάποιον. Άρα είναι θέμα χαρακτήρα»!

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Είναι κατά πόσο είσαι δουλεμένος και με την αυτοβελτίωση και το να μαθαίνεις κάθε ημέρα να προσπαθείς να γίνεσαι καλύτερος σαν άνθρωπος.

Όχι μόνο στην εμφάνιση αλλά και στην ψυχή. Η ύλη φθείρεται, η ψυχή όχι».

«Είμαι ένας άνθρωπος φυσιολογικός που έχω περάσει 10 χρόνια με εξωσωματικές με 8-10 κιλά πάνω, ορμονοθεραπείες, δίδυμη κύηση, έχω περάσει την εμμηνόπαυση.

Πολλές φορές δεν είχα διάθεση να ασχοληθώ με εμένα είναι αυτό που λένε… το παπούτσι του τσαγκάρη είναι πάντα μπαλωμένο», εξομολογήθηκε η Ελένη Πετρουλάκη.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις