Πέμπτη, 25 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Ντέμη Γεωργίου: Ντυμένοι στα λευκά οι φίλοι της είπαν το «τελευταίο αντίο» στην 39χρονη σεφ

Ντέμη Γεωργίου: Ντυμένοι στα λευκά οι φίλοι της είπαν το «τελευταίο αντίο» στην 39χρονη σεφ

Με το λευκό χρώμα να κυριαρχεί, όπως η ίδια επιθυμούσε, φίλοι και συγγενείς είπαν το μεσημέρι της Πέμπτης (25.07.2024) στο Α΄Νεκροταφείο το τελευταίο αντίο στην Ντέμη Γεωργίου.

Το κλίμα στο Α’ Νεκροταφείο ήταν βαρύ, καθώς κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει πόσο άδικα έφυγε από τη ζωή η Ντέμη Γεωργίου, πρώην παίκτρια του Masterchef.

Η Ντέμη Γεωργίου εργαζόταν στην Πάρο, όταν έπαθε οξεία βακτηριακή μόλυνση με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (20.07.2024) και να πάει στο νοσοκομείο.

Το επόμενο πρωί μεταφέρθηκε με ελικόπτερο από το κέντρο υγείας της Πάρου στην Αθήνα, όπου και σχεδόν ένα 24ωρο μετά η 39χρονη πρώην παίκτρια του Masterchef δεν τα κατάφερε και έφυγε από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη στους φίλους και συγγενείς της.

Η επιθυμία του στενού κύκλου της 39χρονης άτυχης γυναίκας ήταν να βάλουν όλοι λευκά ρούχα και να αποχαιρετήσουν έτσι έναν από τους πιο αγαπημένους τους ανθρώπους, που έφυγε τόσο άδικα και απρόσμενα από τη ζωή.

 

Να σημειωθεί ότι λίγο πριν ξεκινήσει η κηδεία της η οικογένειά της ενημέρωσε τους φωτογράφους και τις κάμερες ότι δεν επιθυμούν κάλυψη κάτι το οποίο και έγινε αποδεκτό.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις