Παρασκευή, 26 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Καιρός αύριο: Μελτέμια των 7 μποφόρ στο Αιγαίο και μέγιστη θερμοκρασία στους 37 βαθμούς

Καιρός αύριο: Μελτέμια των 7 μποφόρ στο Αιγαίο και μέγιστη θερμοκρασία στους 37 βαθμούς
EUROKINISSI

Παρά την σχετική πτώση της θερμοκρασίας, η ζέστη δεν υποχωρεί ούτε αύριο Παρασκευή (26.07.2024). Ο καιρός θα είναι αίθριος με λίγες νεφώσεις και ο υδράργυρος θα φτάσει τους 37 βαθμούς.

Ο καιρός παραμένει αρκετά ζεστός και τις τελευταίες ημέρες του Ιουλίου παρόλο που ο καύσωνας φαίνεται να έχει «ηρεμήσει». Ωστόσο η θερμοκρασία θα είναι και αύριο υψηλή αφού θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 34 με 36 και τοπικά έως 37 βαθμούς και στην νησιωτική χώρα τους 32 με 35 και τοπικά στα Δωδεκάνησα έως 36 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5, στο Αιγαίο και το βόρειο Ιόνιο έως 6 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά και στην Πελοπόννησο πιθανόν μεμονωμένες καταιγίδες.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, ενώ τοπικοί όμβροι θα σημειωθούν στα ορεινά της Θράκης.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 33 και τοπικά έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΝΗΣΙΑ ΙΟΝΙΟΥ, ΗΠΕΙΡΟΣ, ΔΥΤΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά όπου θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά ενώ στη νότια Πελοπόννησο είναι πιθανόν να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες.
Άνεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο βόρειο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΣΤΕΡΕΑ, ΕΥΒΟΙΑ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι κυρίως στα ορεινά ενώ στη νότια Πελοπόννησο είναι πιθανόν να εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στην Εύβοια έως 5 μποφόρ, από το απόγευμα μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ

Καιρός: Αίθριος.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ .
Θερμοκρασία: Από 24 έως 33 και στην Κρήτη έως 34 με 35 βαθμούς Κελσίου.

ΝΗΣΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Καιρός: Γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στα βόρεια όπου είναι πιθανόν μέχρι το μεσημέρι στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου να σημειωθούν τοπικοί όμβροι.
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 και στα Δωδεκάνησα τοπικά έως 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 25 έως 34 με 35 και τοπικά στα Δωδεκάνησα έως 36 βαθμούς Κελσίου.

ΘΕΣΣΑΛΙΑ

Καιρός: Γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε είναι πιθανόν στα ορεινά να σημειωθούν τοπικοί όμβροι.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στα ανατολικά βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 20 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

ΑΤΤΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες οπότε είναι πιθανόν να σημειωθούν τοπικοί όμβροι.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και από μεσημέρι μεταβλητοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος
Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες έως 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 23 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις