Κόσμος

Η Κάμαλα Χάρις κυκλοφόρησε το πρώτο της προεκλογικό σποτ: «Επιλέγουμε την ελευθερία»

Το πρώτο προεκλογικό βίντεο της Κάμαλα Χάρις κυκλοφόρησε σήμερα (25.07.2024) και έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου. Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ χρησιμοποιεί την φράση «Επιλέγουμε την ελευθερία» ως «μόττο» του σποτ.

Μετά την παραίτηση του Τζο Μπάιντεν που έγινε την περασμένη Κυριακή 21 Ιουλίου, ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε ότι στηρίζει την αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, να ηγηθεί της υποψηφιότητας των Δημοκρατικών στην προεδρική κούρσα ενάντια στον Ντόναλντ Τραμπ. Σήμερα Πέμπτη, η Κάμαλα Χάρις κυκλοφόρησε το πρώτο της προεκλογικό βίντεο ζητώντας την υποστήριξη του κόσμου.

Με το χαρακτηριστικό τραγούδι της Μπιγιονσέ, «Freedom», «ντύθηκε» το προεκλογικό βίντεο της Χάρις, η οποία φαίνεται στο βίντεο, στην πρώτη της μεγάλη συγκέντρωση στο Μιλγουόκι του Ουισκόνσιν,  που έγινε μέσα στην εβδομάδα.

Στο σποτ φαίνονται και εικόνες του Τραμπ αλλά και του υποψηφίου του Τζέι Ντι Βανς προκειμένου να υπογραμμιστεί η αντίθεση ενόψει των εκλογών του Νοεμβρίου.

«Υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που πιστεύουν ότι πρέπει να είμαστε μια χώρα χάους, φόβου, μίσους. Αλλά εμείς, επιλέγουμε κάτι διαφορετικό, επιλέγουμε την ελευθερία», λέει η Χάρις στο βίντεο.

«Ελευθερία όχι απλώς να τα βγάζεις πέρα, αλλά να προχωράς. Η ελευθερία να είσαι ασφαλής από τη βία με όπλα. Η ελευθερία να παίρνεις αποφάσεις για το σώμα σου», προσθέτει, αναφερόμενη στην άμβλωση, ένα βασικό ζήτημα για τους Δημοκρατικούς καθώς κατηγορούν τους Ρεπουμπλικάνους ότι περιορίζουν τα αναπαραγωγικά δικαιώματα των γυναικών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ξανά σε δίκη ο Χάρβεϊ Γουάινστιν για σεξουαλική κακοποίηση – «Όσο περισσότερο αντιστέκονταν τα θύματά του, τόσο πιο βίαιος γινόταν»
Τον Χάρβεϊ Γουάινστιν κατήγγειλαν η ηθοποιός Τζέσικα Μαν, η πρώην βοηθός τηλεοπτικής παραγωγής Miriam Haley και το πρώην μοντέλο από την Πολωνία, Kaja Sokola
Ο πρώην παραγωγός ταινιών Harvey Weinstein στο δικαστήριο του Μανχάταν στη Νέα Υόρκη
Δεν τον ξεχνούν - Μετανάστες, άστεγοι και φυλακισμένοι θα είναι παρόντες στην κηδεία του Πάπα Φραγκίσκου
Λίγο πριν το Πάσχα, ο «Πάπας των φτωχών» έδωσε εντολή να δοθούν 200.000 ευρώ από τον προσωπικό του λογαριασμό, για την ενίσχυση των νέων στις φυλακές ανηλίκων της Ρώμης
Πλήθος πιστών έξω από τη βασιλική της Αγίας Μαρίας της Μεγάλης (Santa Maria Maggiore) θρηνούν τον θάνατο του Πάπα Φραγκίσκου
«Η υπομονή του Ντόναλντ Τραμπ για την Ουκρανία εξαντλείται» λέει ο Λευκός Οίκος – Η ενόχληση για τις κινήσεις Ζελένσκι
«Δυστυχώς, ο πρόεδρος της Ουκρανίας Ζελένσκι φαίνεται να κινείται προς τη λάθος κατεύθυνση» τόνισε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Κάρολαϊν Λέβιτ
Ντόναλντ Τραμπ και Βολοντίμιρ Ζελένσκι 5
Η Ουκρανική αντιπολίτευση πιέζει τον Ζελένσκι να δώσει εξηγήσεις για τις ειρηνευτικές συνομιλίες και την συμφωνία για τα ορυκτά
Πολλοί Ουκρανοί βουλευτές,οι οποίοι υποτίθεται ότι πρέπει να επικυρώνουν οποιαδήποτε συμφωνία μόλις υπογραφεί, αισθάνονται ότι μένουν απέξω από τις ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις
Βολοντίμιρ Ζελένσκι 9