Παρασκευή, 26 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Βοιωτία: Ανατροπή στην υπόθεση βιασμού της 32χρονης, είπε ψέματα και συνελήφθη

Βοιωτία: Ανατροπή στην υπόθεση βιασμού της 32χρονης, είπε ψέματα και συνελήφθη
Φωτογραφία αρχείου - Istock

Μεγάλο «παραμύθι» αποδείχθηκε ο βιασμός 32χρονης στη Βοιωτία, που καταγγέλθηκε χθες το πρωί (24.07.2024), με τους αστυνομικούς να περνάνε χειροπέδες στο «θύμα», μιας και όπως αποδείχθηκε έλεγε ψέματα.

Αγχωμένη από τις πιέσεις της αστυνομίας στην Βοιωτία, που ήθελαν να την εξετάσει ιατροδικαστής ενώ εκείνη αρνιόταν, παραδέχθηκε παρουσία εισαγγελέα και ψυχολόγου, πως όλα ήταν στην φαντασία της.

Η αστυνομία είχε ξεκινήσει ήδη να έχει αμφιβολίες για την καταγγελία, μιας και οι κάμερες ασφαλείας από το σημείο που «απήχθη» δεν έδειξαν κάτι.

Το χρονικό της καταγγελίας

Η 32χρονη γυναίκα κατήγγειλε πως χθες το πρωί έπεσε θύμα βιασμού από τέσσερις άνδρες στην παραλία Αγίου Ισίδωρου στη Βοιωτία.

Όπως ισχυρίστηκε η ίδια, στο σημείο βρέθηκε γιατί είχε κλείσει ραντεβού με έναν άγνωστο άνδρα που γνώρισε το internet.

Ενώ περίμενε το ραντεβού της, στο σημείο έφτασε ένα αυτοκίνητο με τέσσερις άνδρες.

Ο ένας απ’ αυτούς την πλησίασε, της έκλεισε το στόμα και τα μάτια και με ένα μαντήλι την έβαλε με τη βία μέσα στο αυτοκίνητο.

Η γυναίκα μη μπορώντας να κάνει κάτι, οδηγήθηκε σε άγνωστη τοποθεσία και ενώ οι τρεις άνδρες την κρατούσαν ακινητοποιημένη, ο τέταρτος τη βίασε στο καπό του αυτοκινήτου.

Αφού τελείωσαν την άρρωστη πράξη τους, την έβαλαν ξανά στο αυτοκίνητο και την παράτησαν σε έναν δρόμο.

Η γυναίκα κατήγγειλε πως τη στιγμή που έμπαινε μέσα στο αυτοκίνητο, το μαντήλι που είχε στα μάτια της μετακινήθηκε, με αποτέλεσμα να δει τον άνδρα που την βίασε.

Όπως τον περιέγραψε στην αστυνομία, πρόκειται για έναν νεαρό καστανόξανθο ψηλό άνδρα, χωρίς ωστόσο να μπορεί να τον αναγνωρίσει στην περίπτωση της σύλληψής του.

Τελικά η 32χρονη συνελήφθη από τους αστυνομικούς για τη ψευδή καταγγελία.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις