Παρασκευή, 26 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Παύλος Πολάκης για το bullying: Η κ. Λινού να ζητά συγγνώμη για αυτήν όχι για εμένα

Παύλος Πολάκης για το bullying: Η κ. Λινού να ζητά συγγνώμη για αυτήν όχι για εμένα
Eurokinissi

Αμετανόητος εμφανίζεται ο Παύλος Πολάκης που διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ για το bullying που εξαπέλυσε εναντίον συνεργάτιδας του Άδωνι Γεωργιάδη στη Βουλή.

Σε δήλωσή του στον Alpha για το bullying που οδήγησε στη διαγραφή του από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ο Παύλος Πολάκης επέμεινε ότι η συνεργάτιδα του υπουργού Υγείας «κουνούσε υποτιμητικά το κεφάλι της», ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος παίρνει την ευθύνη των πράξεών του, ενώ εγκάλεσε και την Αθηνά Λινού, η οποία με δάκρυα στα μάτια ζήτησε συγγνώμη για λογαριασμό του.

«Εγώ παίρνω την ευθύνη των πράξεών μου», δήλωσε ο κ. Πολάκης στον Alpha, υποστηρίζοντας πως «μια κυρία, συνεργάτης του κ. Γεωργιάδη, όλη την ώρα που αναδείκνυα το σκάνδαλο του 1.750.000 ευρώ αντί για 300.000 ευρώ, κούναγε υποτιμητικά το κεφάλι της. Ήταν υποτιμητικό. Της είπα να μην στρίβει τη μούρη της».

Αναφερόμενος στην αντίδραση της Αθηνάς Λινού που ζήτησε κλαίγοντας συγγνώμη, ο Παύλος Πολάκης είπε: «η κ. Λινού να ζητά συγγνώμη για αυτήν και όχι για εμένα». 

Συνέχισε αναφερόμενος για ένα πρόσωπο που προτείνει η κυβέρνηση για την Επιτροπή Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, υποστηρίζοντας πως «έχει καταδικαστεί τελεσίδικα για φοροδιαφυγή 3 εκατομμύρια ευρώ». 

«Ενώ συμβαίνουν αυτά και αποκαλύπτουμε τεράστια πράγματα κάποιοι κοιτάνε το δάχτυλο, αντί να πουν στην κυρία που με υποτιμούσε πως ήταν απλά συνεργάτης», επεσήμανε. 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις