Παρασκευή, 26 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Ντόναλντ Τραμπ: Δεν είναι σαφές αν τραυματίστηκε στο αυτί από σφαίρα ή από σκάγια λέει ο διευθυντής του FBI

Ντόναλντ Τραμπ: Δεν είναι σαφές αν τραυματίστηκε στο αυτί από σφαίρα ή από σκάγια λέει ο διευθυντής του FBI
REUTERS

Ο διευθυντής του FBI τόνισε ότι δεν έχει γίνει επιβεβαιωθεί αν όντως ο Ντόναλντ Τραμπ χτυπήθηκε από σφαίρα ή από σκάγια σφαίρας στην απόπειρα δολοφονίας του 20χρονου στις 

Λίγο μετά την απόπειρα του 20χρονου Τόμας Μάθιου Κρουκς να δολοφονήσει τον Ντόναλντ Τραμπ στην προεκλογική συγκέντρωση της 13ης Ιουλίου στο Μπάτλερ της Πενσυλβάνια, ο Τραμπ είπε ότι επλήγη από μια σφαίρα στο αυτί του και αυτό του προκάλεσε αιμορραγία. Ωστόσο το FBI έχει εκφράσει τις αμφιβολίες του.

Στην κατάθεσή του ενώπιον της Επιτροπής Δικαιοσύνης της Βουλής, ο διευθυντής του FBI, Κρίστοφερ Ρέι, τόνισε ότι δεν είναι σαφές αν όντως ο Τραμπ χτυπήθηκε από σφαίρα ή από σκάγια σφαίρας.

«Με σεβασμό στον πρώην Πρόεδρο Τραμπ, υπάρχουν κάποια ερωτήματα σχετικά με το αν πρόκειται για σφαίρα ή σκάγια που χτύπησαν το αυτί του», απάντησε ο Ρέι στον πρόεδρο της Επιτροπής Τζιμ Τζόρνταν.

Ο Τραμπ έχει επικριθεί επειδή δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για την κατάσταση της υγείας του μετά την απόπειρα δολοφονίας, η οποία άφησε νεκρό έναν συμμετέχοντα στη συγκέντρωση και άλλους τραυματίες.

Έδωσε στη δημοσιότητα ένα σημείωμα του πρώην γιατρού του Λευκού Οίκου και νυν Ρεπουμπλικάνου βουλευτή Ρόνι Τζάκσον σχετικά με την ανάρρωσή του από τον πυροβολισμό, αλλά δεν επέτρεψε σε επαγγελματίες του ιατρικού τομέα που τον περιέθαλψαν να μιλήσουν δημόσια για την κατάσταση της υγείας του.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις