Πέμπτη, 25 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Η Τζέσικα Άλμπα «λιώνει» από την ζέστη της Μυκόνου: Τι έκανε η ηθοποιός για να «δροσιστεί»

Η Τζέσικα Άλμπα «λιώνει» από την ζέστη της Μυκόνου: Τι έκανε η ηθοποιός για να «δροσιστεί»

Στη Μύκονο συνεχίζει να κάνει διακοπές η Τζέσικα Άλμπα η οποία φαίνεται να μην έχει συνηθίσει τις υψηλές θερμοκρασίες. Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός εθεάθη στο νησί έχοντας στο χέρι… έναν ανεμιστήρα!

Σε βίντεο που δημοσίευσε το Mykonos Live TV, η Αμερικανίδα ηθοποιός απολαμβάνει αρχικά το φαγητό της μαζί με την παρέα της στο beach bar restaurant Nammos, στην κοσμική Ψαρρού της Μυκόνου. Η Τζέσικα Άλμπα αργότερα αποχώρησε από το εστιατόριο κρατώντας ένα ανεμιστηράκι χειρός, στην προσπάθειά της να «πάρει μία ανάσα δροσιάς».

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, η 43χρονη ηθοποιός φέρεται να έχει ενθουσιαστεί με την ελληνική κουζίνα και τα ελληνικά κρασιά που έχει δοκιμάσει στη διάρκεια των διακοπών της στο Νησί των Ανέμων.

Η ίδια, όπως φαίνεται και στις σχετικές εικόνες, δεν έβγαλε στιγμή τα γυαλιά ηλίου της, ενώ κατά την έξοδό της από το μαγαζί καταγράφεται να φοράει και ένα μεγάλο καπέλο, προσπαθώντας να προστατευτεί από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Μετά το φαγητό με μεγάλη παρέα, η Τζέσικα Άλμπα επισκέφθηκε και το εμπορικό κέντρο Nammos Village για να κάνει τα ψώνια της.

Κατά την έξοδό της από το εστιατόριο να κρατά ένα φορητό ανεμιστηράκι και να το έχει στρέψει προς το πρόσωπό της, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει την έντονη ζέστη. Μάλιστα, το εν λόγω ανεμιστηράκι μοιράζεται και με μία φίλη της που τη συνοδεύει, η οποία φαίνεται επίσης να δυσκολεύεται με τις υψηλές θερμοκρασίες.

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις