Παρασκευή, 26 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Παύλος Πολάκης: Τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τον χαρίζω σε κανέναν – Επίθεση στη Λινού για «ψεύτικα δάκρυα»

Παύλος Πολάκης: Τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τον χαρίζω σε κανέναν – Επίθεση στη Λινού για «ψεύτικα δάκρυα»

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Παύλος Πολάκης μετά την κατακραυγή για το νέο επεισόδιο στο οποίο πρωταγωνίστησε στη Βουλή με το bullying στην συνεργάτιδα του Άδωνι Γεωργιάδη, που είχε ως αποτέλεσμα τη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Παύλος Πολάκης όχι μόνο δεν ρίχνει τους τόνους αλλά με νέα του ανάρτηση στο Facebook αντιδρά έντονα στη διαγραφή του από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ εξαπολύει επίθεση εναντίον της Αθηνάς Λινού, η οποία με δάκρυα στα μάτια ζήτησε συγγνώμη για λογαριασμό του.

Σημειώνεται ότι εναντίον του Π. Πολάκη ελήφθησαν πειθαρχικά μέτρα από τη Βουλή, με τον πρόεδρό της, Κωνσταντίνο Τασούλα να ανακοινώνει περικοπή μισθού του βουλευτή.

Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής υποστηρίζει ότι δεν χαρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ σε κανέναν, «ούτε πρώην ούτε νυν», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά», επαναλαμβάνοντας και στη δεύτερη του ανάρτηση μετά τη διαγραφή του ότι «ο λαός αποφασίζει ποιον διαγράφει από βουλευτή».

Παράλληλα, επιτίθεται στην Αθηνά Λινού, κάνοντας λόγο για «ψεύτικα δάκρυα» και για «στήριμο», ισχυριζόμενος ότι «κανένας δεν μπορεί να ζητάει συγγνώμη για μένα!».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

«Λοιπόν, πρώτον: Τον ΣΥΡΙΖΑ δεν τον χαρίζω σε κανέναν! Ούτε πρώην ούτε νυν! Δώσαμε ψυχή, κόπο και έργο και το 15-19 και από το 19 μέχρι σήμερα και δεν τα εκχωρώ! Ο λαός αποφασίζει ποιον διαγράφει από βουλευτή και τα μέλη του κόμματος από μέλος του ΣΥΡΙΖΑ! Κανείς άλλος!

Δεύτερο: Όσο περνάει η ώρα τόσο φαίνεται το στήσιμο με τα ψεύτικα δάκρυα και τη “συγγνώμη” εκ μέρους μου από τη Λινού που έδωσε την πάσα και εκτός και εντός. Κανένας δεν μπορεί να ζητάει συγγνώμη για μένα!

Να κλαίει για αυτά που κάνει ο Μητσοτάκης και ο Άδωνης στη δημόσια υγεία και όχι για ανύπαρκτο “μπούλινγκ” σε μια μετακλητή του Άδωνη που κορόιδευε όση ώρα μιλούσα με ειρωνικά χαμόγελα, υποτιμητικές γκριμάτσες και χειρονομίες απαξίας!

Τρίτη: Αύριο στην επιτροπή θεσμών και διαφάνειας θα έχω μια καινούργια αποκάλυψη που θα κάνει πάταγο!!!.

Παύλος Πολάκης, βουλευτής Χανίων, μέλος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ΟΜ Σφακίων».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις