Παρασκευή, 26 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Λάμπρος Κωνσταντάρας για Έλενα Ακρίτα: «Ντροπή, ψέμα, κατινιά και μικροψυχία»

Λάμπρος Κωνσταντάρας για Έλενα Ακρίτα: «Ντροπή, ψέμα, κατινιά και μικροψυχία»

Σάλο προκάλεσε η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα με τον αιχμηρό σχολιασμό της κατά της Κατερίνας Παναγοπούλου, την οποία έσπευσε να σχολιάσει ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Λάμπρος Κωνσταντάρας αναδημοσίευσε το post της Έλενας Ακρίτα στο οποίο σχολίασε την επιλογή ρούχων της δημοσιογράφου Κατερίνας Παναγοπούλου, επειδή ανήκουν στην εταιρεία της Μαρέβας Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη, με την οποία η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είναι στα δικαστήρια.

Ο γνωστός παρουσιαστής «εξαπέλυσε πυρά» κατά της Έλενας Ακρίτα, τονίζοντας το πόσο λάθος ήταν η τοποθέτησή της και πόσο ο ίδιος διαφωνεί μαζί της.

«Ντροπή, ψέμα, κατινιά και μικροψυχία. Όλα μαζί για τη βουλευτίνα/δημοσιογράφο προς μια εξαιρετική -σε όλα- συνάδελφό μας. Όταν έγραφε τηλενουβέλες ήταν πολύ πιο ευφάνταστη πάντως», ήταν το σκληρό σχόλιο που έκανε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας για την Έλενα Ακρίτα.

Η Έλενα Ακρίτα έγραψε σε ανάρτησή της για την Κατερίνα Παναγοπούλου: «Δεν ξέρω ποια είναι, αλλά λογικά τη ντύνει η υπέρκομψη Μαρέβα. Η πετσετούλα στο μπούστο συνδυάζεται τέλεια με το ασορτί τραπεζομάντηλο στη φούστα. Όμορφη πινελιά η χρυσή τσάντα από έναν αρραβώνα που άφησε εποχή το 2012 στην Άνω Πεσκανδρίτσα και βίντατζ πέδιλα της Μάρθας Καραγιάννη από το κάτι να καίει».

Media Τελευταίες ειδήσεις