Παρασκευή, 26 Ιουλ.
32oC Αθήνα

ΕΛΑΣ: Συνελήφθησαν 4 άτομα από κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης – Τα «σουβλάκια» και οι 300 αγοραπωλησίες ναρκωτικών

ΕΛΑΣ: Συνελήφθησαν 4 άτομα από κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης – Τα «σουβλάκια» και οι 300 αγοραπωλησίες ναρκωτικών
EUROKINISSI

Μεγάλο κύκλωμα κοκαΐνης εξάρθρωσε η ΕΛΑΣ, η οποία προχώρησε σε τέσσερις συλλήψεις μελών.

Τα 4 μέλη του κυκλώματος φέρεται να εμπλέκονται σε πάνω από 300 αγοροπωλησίες ναρκωτικών. Η ΕΛΑΣ έπειτα από έρευνα «ξετρύπωσε» τους δράστες και τις μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης που έκρυβαν σε σπίτια και σε επιχείρηση με ταπετσαρίες αυτοκινήτων. Οι αστυνομικοί προχώρησαν στις συλλήψεις των κατηγορουμένων.

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικές δυνάμεις πραγματοποίησαν φυσική παρακολούθηση του κυκλώματος επί 15 μέρες κατά την οποία διαπιστώθηκαν τουλάχιστον 115 αγοραπωλησίες ναρκωτικών. Περισσότερες από 300 έχουν εντοπίσει οι αστυνομικοί, οι οποίοι κάνουν λόγο για ένα κύκλωμα που είχε διακινήσει ουσίες, κυρίως κοκαΐνης, αξίας άνω των 120.000 ευρώ.

Φερόμενος σαν αρχηγός του κυκλώματος είναι ένας 43χρονος με καταγωγή από την Αλβανία.

Αυτός αναλάμβανε να φέρει τα ναρκωτικά στη χώρα, καθόριζε τις τιμές, είχε φτιάξει δικό τους λεξιλόγιο προκειμένου να συνεννοούνται τα μέλη του κυκλώματος, ενώ καθόριζε και τα σημεία όπου γίνονταν οι πωλήσεις.

Επίσης φερόμενος ως υπαρχηγός ήταν άτομο το οποίο διατηρούσε κατάστημα με ταπετσαρίες αυτοκινήτων.

Εκεί γίνονταν οι συναντήσεις και οι συνεννοήσεις των μελών του κυκλώματος.

Οι δράστες φαίνεται πως επικοινωνούσαν με λέξεις – κλειδιά αφού όπως έγινε γνωστό αποκαλούσαν την κοκαΐνη, «σουβλάκια» για να μην κινήσουν υποψίες. Στην κατοχή τους βρέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης, κάνναβης καθώς και ένα όπλο.

Χάρη στον ειδικό αστυνομικό σκύλο βρέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης, ακατέργαστης κάνναβης, πιστόλι, ενώ στο μικροσκόπιο των αρχών είναι και τα κινητά τηλέφωνα της συμμορίας.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις