Παρασκευή, 26 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Ο Παύλος Πολάκης δηλώνει ΣΥΡΙΖΑ, αφήνει αιχμές κατά της Λινού και παραπέμπει σε ξεκαθάρισμα στο συνέδριο

Ο Παύλος Πολάκης δηλώνει ΣΥΡΙΖΑ, αφήνει αιχμές κατά της Λινού και παραπέμπει σε ξεκαθάρισμα στο συνέδριο

Αμετανόητος παραμένει ο Παύλος Πολάκης παρά τη διαγραφή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ

«Κατακεραυνώνουν το ύφος μου γιατί δεν μπορούν να μιλήσουν ούτε για το ήθος μου ούτε για την ουσία των όσων λέω» τόνισε ο βουλευτής Χανίων Παύλος Πολάκης μιλώντας το πρωί της Παρασκευής (26.07,2024) στο ZARPA RADIO 89,6 λίγες ώρες μετά την διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ. 

Σχετικά με το επόμενο του βήμα ο Παύλος Πολάκης παρέπεμψε στο συνέδριο του κόμματος και ανέφερε χαρακτηριστικά…  «Στην ψυχή παραμένω ΣΥΡΙΖΑ και στον κόσμο που εκφράζω. Ο λαός είναι αυτός που απαντάει στο τέλος και βάζει τα πράγματα στην θέση τους. Ο λαός σε βάζει ή σε βγάζει από την θέση του βουλευτή και τα μέλη του κόμματος είναι αυτά που σε βάζουν ή σε διαγράφουν από το κόμμα» τόνισε, κάνοντας λόγο για ένα κύμα τεράστιας συμπαράστασης προς το πρόσωπό του που εκφράζεται ήδη στα κοινωνικά δίκτυα.

 Όσο για την αφορμή της διαγραφής του τόνισε πως «Δεν μπορεί την ώρα που ένας βουλευτής ενός κόμματος κάνει μια τεράστια αποκάλυψη για ένα σκάνδαλο για το κέντρο υγείας Φιλιατρών του οποίου η ενεργειακή αναβάθμιση θα φτάσει το 1,75 εκ ευρώ, δεν μπορεί να βάζει να βάζει να κλάματα η κα Λινού επειδή έκανα παρατήρηση σε μια συνεργάτιδα του Γεωργιάδη. Παρατήρηση, ούτε την προσέβαλα ούτε έβρισα. Δεν είχα καμία έκρηξη. Της είπα απλά «γιατί στρίβετε τη μούρη σας κυρία μου;» τόνισε ο κ. Πολάκης.

 «Συντεταγμένη λειτουργία των κομμάτων είναι να χτυπάμε στην ίδια μεριά, όχι οι υποκριτικές ευαισθησίες», ήταν τα λόγια του.

Ο κ. Πολάκης σημείωσε πως «η ΝΔ έχει ενοχληθεί πάρα πολύ από τις αποκαλύψεις που από το 2019 μέχρι σήμερα κάνω ανελλιπώς. Για παράδειγμα σήμερα συνεδριάζει η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, στην οποία δεν μπορών να συμμετάσχω».

 
Μάλιστα ο κ. Πολάκης επιφυλάχθηκε να προχωρήσει σε σχετική τοποθέτηση στο περιστύλιο της βουλής.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις