Σάββατο, 27 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Τροχαίο στη Μεσσηνία: Έκοψαν τις οροφές των αυτοκινήτων για να απεγκλωβίσουν τους 4 νεκρούς και 5 τραυματίες

Τροχαίο στη Μεσσηνία: Έκοψαν τις οροφές των αυτοκινήτων για να απεγκλωβίσουν τους 4 νεκρούς και 5 τραυματίες

Σοκ έχει προκαλέσει το τροχαίο δυστύχημα στη Μεσσηνία που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής και έχει ως τραγικό απολογισμό 4 νεκρούς και πέντε τραυματίες.

Το τροχαίο δυστύχημα στη Μεσσηνία σημειώθηκε στην εθνική οδό Πύργου-Κυπαρισσίας, στο ύψος της Ελαίας, όταν μια νταλίκα που κινούνταν στο ρεύμα προς Κυπαρισσία έχασε τον έλεγχο, «δίπλωσε», πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και παρέσυρε τρία αυτοκίνητα και στη συνέχεια τα καταπλάκωσε.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που τα αυτοκίνητα μετατράπηκαν σε άμορφη μάζα και χρειάστηκε οι πυροσβέστες να κόψουν τις οροφές των οχημάτων για να απεγκλωβίσουν τους 4 νεκρούς και τους 5 τραυματίες.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες νεκροί είναι ένα 13χρονο κορίτσι και ένας 50χρονος άνδρας που βρίσκονταν μαζί στο ένα αυτοκίνητο και ένα κοριτσάκι 12 μηνών και ένας 38χρονος άνδρας στο άλλο αυτοκίνητο.

Η κυκλοφορία στην Ε.Ο. Κυπαρισσίας – Πύργου έχει διακοπεί και γίνεται από παρακαμπτήριους δρόμους, ενώ είναι σε εξέλιξη επιχείρηση για την απομάκρυνση του φορτηγού.

Τραυματίες είναι μια 38χρονη με ένα 6χρονο ανήλικο που μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, ένας 25χρονος ο οποίος ήταν τόσο σοβαρά που διασωληνώθηκε στο σημείο του τροχαίου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας, ένας 61χρονος και ο 39χρονος οδηγός νταλίκας.

Η επίσημη ανακοίνωση της Πυροσβεστικής για το δυστύχημα

«Χωρίς τις αισθήσεις τους ανασύρθηκαν δυο (2) ενήλικες και δυο (2) ανήλικοι, ενώ επιπρόσθετα απεγκλωβίστηκαν δυο (2) τραυματίες, οι οποίοι παρελήφθησαν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, συνεπεία τροχαίου δυστυχήματος, μεταξύ Ε.Ι.Χ οχημάτων με Φ.Ι.Χ. όχημα, που συνέβη σήμερα 26 Ιουλίου 2024, τις μεσημεριανές ώρες, στο 47ο χλμ της Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας στην περιοχή Ελαία Μεσσηνίας. Επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα».

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις