Πολιτική

Χρήστος Σπίρτζης για Παύλο Πολάκη: Οι διαγραφές δεν αποτελούν λύση

Αντίθετος με την απόφαση να διαγραφεί ο Παύλος Πολάκης από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίστηκε ο πρώην υπουργός και βουλευτής, Χρήστος Σπίρτζης.

Ο Χρήστος Σπίρτζης μιλώντας στο Attica TV αναφέρθηκε στη διαγραφή του Παύλου Πολάκη αλλά και την επόμενη ημέρα στον ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως σημείωσε «οι διαγραφές δεν αποτελούν λύση καθώς «αυτές οι διενέξεις πρέπει να λύνονται με πολιτική καταδίκη και με διάλογο». Παράλληλα, μίλησε και για το μέλλον του κόμματος, στο οποίο -όπως επισήμανε- «ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να παίξει κάποιο ρόλο».

Για τον διχασμό στον ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με την υπόθεση του Παύλου Πολάκη ο Χρήστος Σπίρτζης τόνισε πως «όποιος συμβάλει σε τέτοιου είδους συμπεριφορές και λειτουργίες δίνει τις χειρότερες υπηρεσίες του στο πολιτικό σύστημα αλλά και στον πολιτικό μας χώρο. Δεν γίνεται για πάρα πολλές φορές να προσβάλλονται από τον Στέφανο Κασσελάκη τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας, κάτι που έγινε στην προηγούμενη συνεδρίαση. Εάν εκτρέφεις στους κόλπους σου τέτοιου είδους πρακτικές και συμπεριφορές  το να γίνει μετά στο Κοινοβούλιο ή έξω στην κοινωνία είναι αναμενόμενο».

«Έχουμε μια κυβέρνηση που καταρρέει λόγω των πολιτικών της από τον ελληνικό λαό και την ελληνική κοινωνίας και έχουμε μια αντιπολίτευση που δεν έχει ίχνος σοβαρότητας, ασχολείται με τα εσωκομματικά της προβλήματα και δεν αναδεικνύονται τα ζητήματα. Άρα κανένα κόμμα δεν αποτελεί την εναλλακτική λύση διακυβέρνησης της χώρας» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άκης Σκέρτσος: 6 πολιτικές + 4 προτεραιότητες για τα άτομα με αυτισμό
«Εργαζόμαστε για να φτάσουμε σε εκείνη τη μέρα που κάθε άνθρωπος με αναπηρία θα είναι ορατός, θα μπορεί να βρίσκεται στο σχολείο, στην κοινότητα, στην κοινωνία, χωρίς να χρειάζεται να απολογείται για το ποιος είναι» λέει ο υπουργός Επικρατείας
Ο Άκης Σκέρτσος
Δημήτρης Παπαστεργίου: «Σταδιακά, ο μόνος αριθμός που θα πρέπει να γνωρίζουμε θα είναι ο προσωπικός αριθμός»
«Όσοι έχουν βγάλει νέες ταυτότητες, δεν θα χρειαστεί να ξαναβγάλουν, είτε έχουν είτε δεν έχουν προσωπικό αριθμό. Στην αρχή θα αναγράφεται στην ταυτότητα για να τον θυμόμαστε», εξήγησε ο υπουργός Διακυβέρνησης
Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Δημήτρης Παπαστεργίου
Αποφασίζει το απόγευμα η επιτροπή δεοντολογίας του ΠΑΣΟΚ για την Κατερίνα Μπατζελή – Τρεις μήνες διαγραφή η πιθανότερη εκδοχή
Από την απόφαση που θα λάβει η επιτροπή δεοντολογίας θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό και η κατάσταση που θα επικρατήσει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης
Η Κατερίνα Μπατζελή