Σάββατο, 27 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Σπύρος Καπράλος: Δεν μας άρεσε που δεν είδαμε Αντετοκούνμπο και Ντρισμπιώτη στο τηλεοπτικό πλάνο στην Τελετή έναρξης

Σπύρος Καπράλος: Δεν μας άρεσε που δεν είδαμε Αντετοκούνμπο και Ντρισμπιώτη στο τηλεοπτικό πλάνο στην Τελετή έναρξης
Eurokinissi

Το παράπονο του, για τη μη προβολή των σημαιοφόρων της ελληνικής αποστολής στην Τελετή έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, εξέφρασε ο Πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος.

Η Τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 στον Σηκουάνα κατάφερε να προβάλλει και να αναδείξει όλες τις ομορφιές και τις εμβληματικές τοποθεσίες του Παρισιού, αλλά -όσον αφορά την Team Hellas– δεν μπόρεσε να προβάλει τους δυο σημαιοφόρους της, Γιάννη Αντετοκούνμπο και Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, κάτι που δεν άρεσε καθόλου στον πρόεδρο της ΕΟΕ, Σπύρο Καπράλο.

Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ, ο Σπύρος Καπράλος στάθηκε σε αυτό το “ατόπημα” των διοργανωτών, αναφέροντας: “Η Σελίν Ντιόν έδωσε το μεγάλο μήνυμα σε όλους. Δίνουν μάχες για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και ξεχάστηκαν ίσως κάποια πράγματα που δεν μας άρεσαν. Ήταν μια τελετή διαφορετική από τις άλλες.

Δεν μας άρεσε που δεν είδαμε τους Έλληνες σημαιοφόρους. Έχασε το πλάνο ο σκηνοθέτης. Είναι κρίμα. Ο Γιάννης και η Αντιγόνη έχουν δείξει πάρα πολλά και ήταν σημαντική και συμβολική η επιλογή τους ως σημαιοφόροι της ελληνικής αποστολής. Δεν πειράζει, όμως, γιατί οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες κουνούσαν με χαρά τις σημαίες. Οι επιτυχίες έρχονται”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις