Σάββατο, 27 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Σε πένθος ο Μάριος Φραγκούλης: Πέθανε η μητέρα του – «Καλό παράδεισο Νίτσα μας»

Σε πένθος ο Μάριος Φραγκούλης: Πέθανε η μητέρα του – «Καλό παράδεισο Νίτσα μας»
Φωτογραφία: NDP Photos

Μία από τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής του βιώνει ο Μάριος Φραγκούλης, καθώς πέθανε η λατρεμένη του μητέρα.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο Μάριος Φραγκούλης, μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram.

Στο ποστ που δημοσίευσε σήμερα (27.07.2024), ο διεθνούς φήμης ερμηνευτής μοιράζεται αναμνήσεις που είχε με τη γυναίκα που τον έφερε στη ζωή, λέγοντας με αυτό τον τρόπο το δικό του «αντίο»

«Θυμάμαι τις τεράστιες αγκαλιές και τα γέλια της μαμάς και που πάντα μας έσωζε», γράφει χαρακτηριστικά, συνοδεύοντας το κείμενο με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της μητέρας του.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mario Frangoulis (@mariofrangoulis)

Αναλυτικά η ανάρτηση του Μάριου Φραγκούλη:

«Γεννήθηκα στην Αφρική. Με έφερε στον κόσμο η Ωραία Ελένη η Κερκυραία που γεννήθηκε στο Παλιό Πηγάδι πάνω από τα Μουράγια πάντα με το πηγαίο παιδικό ένστικτο και το γέλιο που δεν έλειπε ποτέ από το στόμα της. Τραγουδούσε, μιλούσε με δυνατή φωνή και γελούσε με τα πάντα! Η μητέρα μου όπως και όλες οι αδελφές της και τα αδέλφια της δούλευαν από μικρά παιδιά… δύσκολοι καιροί αλλά πάντα ζωηρές προσωπικότητες. Η μητέρα μου μάζευε ελιές από 12 ετών και μεγάλωνε τις μικρές της αδελφές.

Το τραγούδι, μιας και ο παππούς ο Σίμος έπαιζε κιθάρα και τραγουδούσε πολύ ωραία, ήταν πολύ ζωντανό στο σπίτι αλλά θα έλεγα και μέχρι το Λιστόν στην κεντρική Κέρκυρα… Μέσα σε όλη την ομορφιά μεγάλωνε η όμορφη μητέρα μου και έκανε τα όνειρά της… Κατάφερε να ταξιδέψει Αφρική και να γνωρίσει τον πατέρα μου τον Γιάννη ο οποίος έπαιζε πολύ καλό πιάνο και γεννηθήκαμε εμείς, ο Σάϊμον και εγώ ο Μάριος το ζιζάνιο… Όλη μέρα στον κήπο και στα δέντρα, στα πάρκα και στα παιχνίδια με τον αδελφό μου…

Θυμάμαι τις τεράστιες αγκαλιές και τα γέλια της μαμάς και που πάντα μας έσωζε! Καλό σου Παράδεισο από όλους μας Νίτσα μας τρελή και αγαπησιάρα».

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις