Κυριακή, 28 Ιουλ.
34oC Αθήνα

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του μυστήριου λαμπαδηδρόμου, η ανάρτηση που «φούντωσε» τα σενάρια

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του μυστήριου λαμπαδηδρόμου, η ανάρτηση που «φούντωσε» τα σενάρια
Φωτογραφία - Reuters

Πολλά ερωτήματα άφησε η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, με το κυριότερο από αυτά να αφορά την ταυτότητα του μυστήριου λαμπαδηδρόμου. Από το βράδυ της Παρασκευής όπου και άναψε η ολυμπιακή φλόγα στο Παρίσι, όλος ο κόσμος ασχολείται με το ποιος είναι ο λαμπαδηδρόμος.

Το μοναδικό στοιχείο για αυτόν τον άνθρωπο από την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, είναι πως ξέρει καλά να κάνει παρκούρ. Το απέδειξε, διασχίζοντας όλο το Παρίσι μέσα από κτίρια, κάνοντας ακροβατικά στις ταράτσες και τρέχοντας στους δρόμους της πόλης.

Πολλοί ήταν αυτοί που ισχυρίστηκαν πως η ταυτότητά του θα αποκαλυφθεί στο τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων, αλλά οι χρήστες στα social media δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι τότε.

Η ανάρτηση που δημιούργησε τα σενάρια

Και ενώ όλος ο κόσμος ψάχνει να βρει την ταυτότητα του μασκοφόρου, η Λιλού Ρουέλ, μία 21χρονη Γαλλίδα πρωταθλήτρια του παρκούρ, και αθλήτρια της Red Bull, με ανάρτησή της στο Instagram «φούντωσε» τα σενάρια.

Η 21χρονη πρωταθλήτρια, αναδημοσίευσε την ανάρτηση της Le Monde με την φωτογραφία του μασκοφόρου.

Αυτό ήταν αρκετό για να τραβήξει όλα τα βλέμματα του κόσμου πάνω της. Με τις ικανότητές της ως πρωταθλήτρια, μόνο αυτή θα μπορούσε να κάνει τα απίστευτα που είδαμε στην Τελετή Έναρξης.

Ποια είναι η Λιλού Ρουέλ

Η 21χρονη πλέον πρωταθλήτρια, από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το πατινάζ ταχύτητας. Σε ηλικία μόνο 9 χρόνων, ανακάλυψε το παρκούρ και ξετρελάθηκε.

Στα 16 της χρόνια ξεκίνησε να παίρνει μέρος σε διαγωνισμούς. Δύο χρόνια μετά έγινε παγκόσμια πρωταθλήτρια του freerunning, κάτι που δεν της ήταν αρκετό.

Αποφάσισε πως θέλει να γράψει ιστορία και να γίνει η πρώτη γυναίκα που θα διασχίσει το θρυλικό άλμα «Manpower» στο Evry της Γαλλίας.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lilou Ruel (@lilouruel)

Αφού προπονήθηκε σκληρά για έναν ολόκληρο χρόνο, κατάφερε με απόλυτη επιτυχία να κατακτήσει το κενό των 4,5 μέτρων που βρίσκεται στο σοκαριστικό ύψος των 15 μέτρων.

Ο στόχος της για το μέλλον να γίνει κασκαντέρ στον κινηματογράφο και της τηλεόρασης.

Δεν ήταν ένας ο μασκοφόρος αλλά 12

Οι εφημερίδες La Parisien και Figaro, έδωσαν τις απαντήσεις για την ταυτότητα του μασκοφόρου.

Δεν ήταν ένας αλλά 12 διαφορετικοί άνθρωποι έγραψαν σε άρθρα τους μετά την αποκάλυψη του 32χρονου παρκουρίστα Σιμόν Νογκέιρα πως όντως ήταν ένας από τους πολλούς μασκοφόρους.

«Προφανώς δεν ήμουν παντού. Σε αυτόν τον χαρακτήρα έχουν κρυφτεί και άλλοι απίστευτοι καλλιτέχνες», είπε και αποκάλυψε πως τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν τα ονόματα των υπόλοιπων 11.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις