Κυριακή, 28 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Ο Τζέι Ντι Βανς επιτίθεται στην Τζένιφερ Άνιστον: Αηδιαστικό αυτό που είπε για την κόρη μου

Ο Τζέι Ντι Βανς επιτίθεται στην Τζένιφερ Άνιστον: Αηδιαστικό αυτό που είπε για την κόρη μου
Φωτογραφία αρχείου - Reuters

Νέο γύρο έχουμε στην κόντρα του Τζέι Ντι Βανς με την Τζένιφερ Άνιστον, η οποία ξεκίνησε όταν η ηθοποιός έδειξε την δυσαρέσκειά της για την επιλογή του ως αντιπρόεδρο των ΗΠΑ από τον Ντόναλντ Τραμπ. Ο λόγος του παραπόνου, οι παλαιότερες δηλώσεις του 40χρονου για τις άτεκνες μητέρες.

Ο Τζέι Ντι Βανς αποφάσισε να απαντήσει στην Τζένιφερ Άνιστον μέσω της εκπομπής της Μέγκιν Κέλι, λέγοντας πως δεν του άρεσε η αναφορά της ηθοποιού για την κόρη του στην ανάρτηση που η ίδια σχολίαζε τα λεγόμενά του.

«Κύριε Βανς, προσεύχομαι η κόρη σας να είναι αρκετά τυχερή ώστε να αποκτήσει τα δικά της παιδιά μια μέρα», είχε γράψει η πασίγνωστη ηθοποιός, με τον γερουσιαστή να της απαντά:

«Αυτό είναι αηδιαστικό, επειδή η κόρη μου είναι 2 ετών. Και δεύτερον, αν είχε προβλήματα γονιμότητας, όπως είπα σε εκείνη την ομιλία, θα έκανα ό,τι μπορούσα για να προσπαθήσω να τη βοηθήσω γιατί πιστεύω ότι οι οικογένειες και τα μωρά είναι καλό πράγμα», δήλωσε ο Τζέι Ντι Βανς.

Πώς ξεκίνησε η ένταση μεταξύ τους

Η ένταση ανάμεσα στους δύο άρχισε όταν η Τζένιφερ Άνιστον ανέβασε story στο Instagram για να σχολιάσει την τοποθέτηση του Τζέι Ντι Βανς στη θέση του αντιπροέδρου από τον Ντόναλντ Τραμπ.

Η ηθοποιός στο story της ανέφερε παλαιότερες δηλώσεις του 40χρονου για τις γυναίκες που δεν είναι μητέρες.

«Άτεκνες κυρίες με γάτες που είναι δυστυχισμένες στη ζωή τους και… θέλουν να κάνουν και την υπόλοιπη χώρα δυστυχισμένη», είχε σχολιάσει στο Fox News ο γερουσιαστής τον Ιούλιο του 2021 για την Καμάλα Χάρις και τις υπόλοιπες γυναίκες που δεν έχουν γίνει μητέρες.

Δείτε τις δηλώσεις του Τζέι Ντι Βανς για τις άτεκνες μητέρες:

Αυτός ήταν και ο λόγος που η Τζένιφερ Άνιστον αντέδρασε και έγραψε στην ανάρτησή της πως δεν μπορεί να φανταστεί πως ένας άνθρωπος που έκανε αυτή τη δήλωση, μπορεί να γίνει αντιπρόεδρος.«Κύριε Βανς, προσεύχομαι η κόρη σας να είναι αρκετά τυχερή ώστε να αποκτήσει τα δικά της παιδιά μια μέρα. Ελπίζω να μην χρειαστεί να στραφεί στην εξωσωματική γονιμοποίηση ως δεύτερη επιλογή. Γιατί προσπαθείτε να της το στερήσετε κι αυτό», έγραψε η 55χρονη σταρ του Χόλιγουντ και έκανε αναφορά και στην δική της προσπάθεια να αποκτήσει παιδιά μέσω εξωσωματικής.


 

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις