Κυριακή, 28 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Αθηνά Καμπάκογλου: Όταν στηρίζεις όλες τις ελπίδες σου στις ματαιότητες, μάλλον θα καείς

Αθηνά Καμπάκογλου: Όταν στηρίζεις όλες τις ελπίδες σου στις ματαιότητες, μάλλον θα καείς
Φωτογραφία αρχείου

«Πολλοί ηθοποιοί καβάλησαν την καλαμιά και έπειτα από καιρό έφαγαν τα συκώτια τους», λέει η Αθηνά Καμπάκογλου.

Η Αθηνά Καμπάκογλου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τον Παναγιώτη Βαζαίο. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε και για τον ανταγωνισμό μπροστά από τις κάμερες.

Όταν περάσατε μπροστά από τις κάμερες, νιώσατε τον ανταγωνισμό γύρω σας να θεριεύει; Είδατε αλλαγή σε συμπεριφορές;

Πάντα συμβαίνει αυτό σε θυμόνται και σε ξεχνάνε, σου μιλάνε ή δεν σου μιλάνε ανάλογα από το τι μπορούν να αποκομίσουν από εσένα και δεν είναι και πάντα κακό αυτό, ο καθένας προσπαθεί να κάνει τη δουλειά του. Κάποιοι άλλοι κάνουν λες και τους έκλεψες το φαγητό τους ή την τύχη τους. Αν αρχίσεις και ασχολείσαι με τον παραλογισμό του καθενός, θα τρελαθείς στο τέλος.

Πρέπει να κρατάς πάντα μικρό καλάθι και να είσαι προσγειωμένος. Εγώ τα έζησα αυτά σε πολύ μικρή κλίμακα βέβαια, δεν είμαι και ο Μπραντ Πιτ (γέλια), φανταστείτε όμως τους ανθρώπους που κάποια στιγμή ήρθαν πολύ έντονα στο προσκήνιο και έπειτα ξεχάστηκαν, πόσο οδυνηρό μπορεί να γίνει όλο αυτό εάν δεν υπάρχει το πνευματικό υπόβαθρο.

Το έχω διαπιστώσει σε πολλές περιπτώσεις ηθοποιών που καβάλησαν την καλαμιά και κάλπαζαν και έπειτα από καιρό έφαγαν τα συκώτια τους. Όταν στηρίζεις όλες σου τις ελπίδες σου στις ματαιότητες, μάλλον θα καείς. Η τηλεόραση είναι μέρος της δουλειάς μας, δεν είναι ο λόγος της ύπαρξής μας.

Από τις αντιδράσεις και τα λεγόμενα των άλλων καταλάβαινα τη δύναμη της τηλεόρασης, δεν χρειάζεται να λυσσάμε για μια καρεκλίτσα, άλλα είναι τα σημαντικά της ζωής. Το λέω και σαν συμβουλή στους νέους συναδέλφους της τηλεόρασης να περιφρουρήσουν τον αξιακό τους κώδικα για να έχουν διάρκεια.

Media Τελευταίες ειδήσεις