Δευτέρα, 29 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Ντέμη Γεωργίου: «Την Παρασκευή πήγαμε θάλασσα και το Σάββατο πέθανε» λέει στο newsit.gr η σύντροφός της

Ντέμη Γεωργίου: «Την Παρασκευή πήγαμε θάλασσα και το Σάββατο πέθανε» λέει στο newsit.gr η σύντροφός της
NDP PHOTO

«Την Παρασκευή πήγαμε θάλασσα και το Σάββατο πέθανε. Ήταν φοβερό. Ήταν η πρώτη φορά που βρήκαμε έστω μια ώρα να κάνουμε κάτι για εμάς. Ίσως η Ντεμη γίνει η αφορμή να αλλάξει κάτι στο σύστημα  υγείας του νησιού» είπε μεταξύ άλλων στο newsit.gr η σύντροφος της Ντέμης Γεωργίου, Μαριαλένα Ξηρομερίτη.

«Τον Σεπτέμβρη θα παντρευόμασταν, από το 2020 ήμασταν μαζί, η Ντέμη ήταν αυθόρμητη είχαμε πολλά όνειρα όπως να κάνουμε το μαγαζί και να πάμε πολλά ταξίδια» περιγράφει η σύντροφος της Ντέμης Γεωργίου, μόλις μία εβδομάδα μετά τον ξαφνικό θάνατο της 39χρονης σεφ, που έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό, μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef. 

«Αυτό που ήθελε η Ντέμη ήταν να περάσει η σεζόν, να κλείσουμε όμορφα τη σεζόν και να πάμε διακοπές στο Μπαλί. 

Ονειρευόμασταν να μεγαλώσουμε την οικογένεια μας αλλά προτεραιότητα ήταν να μεγαλώσουμε το πρώτο μας παιδί και να το κάνουμε να πατήσει στα πόδια του, το εστιατόριο που ανοίξαμε. Το έχτισα εγώ με τα χέρια μου, είμαι αρχιτέκτονας ήξερα τι κάνω και πως να το κάνω λόγω εμπειρίας».

«Μπαίνω στο μαγαζί και μου κόβονται τα πόδια»

«Εγώ είμαι πάρα πολύ φορτισμένη, μπαίνω μέσα στο μαγαζί και μου κόβονται τα πόδια, αρρωσταίνω, δεν μπορώ ούτε να ξεκλειδώσω την πόρτα. Δεν μπορώ να σταθώ εκεί μέσα. Είμαι σε φάση μετακόμισης, σε 2 εβδομάδες το πολύ θα γυρίσω πίσω στη βάση μου. Θα πάρω μαζί μου και τα πράγματα της» κατέληξε, η Μαριαλένα Ξηρομερίτη.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις