Δευτέρα, 29 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Συμφώνησε και έρχεται ο Γιάρεμτσουκ

Ολυμπιακός: Συμφώνησε και έρχεται ο Γιάρεμτσουκ

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ολοκληρώσει μία σπουδαία μεταγραφή, καθώς οι Πειραιώτες συμφώνησαν με την Κλαμπ Μπριζ για τον Ρομάν Γιάρεμτσουκ, με τον Ουκρανό να έρχεται στην χώρα μας για να ανακοινωθεί από τους «ερυθρόλευκους».

Ο λόγος για τον Ουκρανό επιθετικό Ρομάν Γιάρεμτσουκ, ο οποίος όπως επιβεβαίωσε και η πειραϊκή ΠΑΕ θα αφιχθεί τα ξημερώματα της Δευτέρας (29/7) στις 05:55 στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» προσκαλούν και τα ΜΜΕ να βρίσκονται την ώρα εκείνη στην άφιξη του διεθνούς Ουκρανού επιθετικού.

Για την απόκτησή του είχε δείξει έντονο ενδιαφέρον και η Τραμπζονσπόρ, όμως ο 28χρονος επιθετικός πείστηκε από το πρότζεκτ που του παρουσίασε ο Ολυμπιακός και θα βρίσκεται σε λίγες ώρες στην Αθήνα για να τελειώσει και τυπικά η ένταξή του στο ρόστερ των Πειραιτών.

Αυτή η μεταγραφή θα κοστίσει στον Ολυμπιακό 3.5 εκατ. ευρώ συν μπόνους, με τον Ουκρανό ποδοσφαιριστή να πλαισιώνει τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, στην θέση του σέντερ φορ.

Την περσινή σεζόν, ο Γιάρεμτσουκ αγωνίστηκε ως δανεικός στη Βαλένθια μετρώντας συνολικά 8 γκολ σε 34 επίσημα ματς, σε μια πετυχημένη παρουσία στις «νυχτερίδες». Μάλιστα στο πρόσφατο Euro 2024 με την Εθνική Ουκρανίας σκόραρε ένα γκολ σε τρία παιχνίδια.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις